Sådan overføres musik til XBox 360 HDD

Xbox 360 er en spilkonsol, der spiller et stort bibliotek med videospil samt lagring af forskellige typer data på harddisken. Nogle eksempler på indhold, som Xbox 360's harddisk kan rumme, er demoer, videoer, spil, billeder og endda musik. Xbox 360 har flere metoder til at flytte musik til sin harddiskhukommelse: ved direkte cd-ripping, manuel overførsel eller ved hjælp af guiden Content Transfer.

Overførsel fra en CD

Tryk på tænd / sluk-knappen på din Xbox 360 for at tænde den uden nogen disk inde i bakken. Tryk derefter på udløserknappen for at åbne bakken.

Læg din musik-cd i bakken, og luk den derefter ved at trykke på udløserknappen igen. Musikafspilleren vises automatisk på skærmen.

Brug din controller til at vælge "Rip CD" -funktionen. Alternativt kan du vælge at vælge individuelle spor, før du ripper dem ind på din harddisk i stedet for hele cd'ens indhold.

Overførsel fra en lagerenhed

Tilslut lagerenheden til Xbox 360's rigtige port. For eksempel vil et tommelfinger-drev blive indsat i konsolens USB-stik.

Tænd din Xbox 360, og naviger til "Min Xbox." Derefter skal du vælge "Systemindstillinger."

Vælg "Memory" for at gå til lagerenhedsmenuen. Fremhæv og vælg den lagerenhed, der indeholder den musik, du vil overføre.

Vælg "Musik" som indholdstype, og vælg derefter en musikfil. Når du bliver spurgt, hvilken handling du vil foretage, skal du vælge "Flyt" og derefter vælge Xbox 360-harddisken.

Alternativ metode: Guiden overførsel af indhold

Indsæt lagerenheden, der indeholder dine musikfiler, i den rigtige port på Xbox 360. Tænd for dit system, og naviger til "Min Xbox".

Gå til "Systemindstillinger" og derefter "Hukommelse". Vælg den lagerenhed, der indeholder din musik.

Vælg "Musik" som indholdstype, og tryk derefter på "Y" -knappen. Du åbner guiden Transfer Content.

Vælg "Hard Drive" som den destinationsenhed, du vil overføre musikken til. Derefter skal du vælge de musikfiler, der skal overføres.

Fremhæv "Start" -indstillingen, og tryk derefter på "A" -knappen for at starte overførselsprocessen.

Tips

Hvis du bruger guiden Overfør indhold, kan du muligvis støde på utilstrækkelig hukommelsesplads på harddisken til den mængde musik, du vil flytte. I dette tilfælde bliver du nødt til at vælge eller fjerne nok filer fra din batch af sange, så de kan passe ind på harddisken.