Daewoo DSL 801 Specifikationer

Daewoo DSL 801 er en skridstyret læsser bygget af Daewoo's Machinery and Commercial Vehicle Team. Minilæssere er små, kraftige og smidige køretøjer, der bruges til at indlæse materialer på byggepladser og fabrikker over hele verden. De er især nyttige i områder, hvor plads til at manøvrere et køretøj er et problem. For eksempel ville Daewoo DSL 801 være nyttigt at grave en kælder under et allerede konstrueret hus, hvor større læssemaskiner ikke ville passe.

Typer

Daewoo DSL 801 fås i to versioner: standardmodellen og højflowhydraulikmodellen. High-flow hydraulik giver skridstyringen hjælpekraft og øger dens produktivitet. Standard Daewoo DSL 801 har 24 hestekræfter. Highflow-hydraulikken i Daewoo DSL 801-modellen med høj flow giver den 41 hydrauliske hestekræfter. Det betyder 17 ekstra hestekræfter at arbejde med.

Vægtkapacitet og størrelse

Daewoo DSL 801 har en kapacitet på 1.700 pund. Dette betyder, at du sikkert kan indlæse op til 1700 pund på minilæsserens læsser. Bredden på Daewoo DSL 801, inklusive skovlen, er 65,4 tommer. Dette er en af ​​de sælgende funktioner i DSL 801. Dens lille profil gør det muligt at arbejde i områder, hvor det ville være usikkert at bruge en læsser i fuld størrelse.

Hydraulisk flow og tryk

Den hydrauliske strøm af en skridstyret måles i gallon pr. Minut. Daewoo DSL 801 giver op til 18,2 gpm i standardmodellen og 31,7 gpm i high-flow-modellen. Det hydrauliske tryk på en skridstyrer måles i Pascal pr. Kvadrat tomme. Daewoo DSL 801 giver op til 2.480 PSI.