EFI firmwareopdateringer til MacBook Air, iMac, MacBook Pro Bring Lion Internet Recovery til 2010-modeller

Apple har udgivet firmware opdateringer til 2010 modelår MacBook Air, iMac og MacBook Pro. EFI opdateringen bringer OS X Lion Internet Recovery, som er tilgængelig ved opstart i Recovery-tilstand og giver en bruger mulighed for at geninstallere OS X Lion til hver Mac fra 2010.

EFI Firmware opdateringerne kan downloades fra Software Update eller direkte fra Apple:

  • MacBook Air EFI Firmware Update 2.3
  • iMac EFI Firmware Update 1.8
  • MacBook Pro EFI Firmware Update 2.6

Opdatering af firmwaren kræver en genstart som normalt, og Mac'en skal tilsluttes en strømkilde, inden du fortsætter. MacBook Air-opdateringen indeholder også en mindre fejlrettelse for at løse et problem, hvor maskinen kan udilsigtet genstarte, hvis der trykkes på tænd / sluk-knappen, når du vågner fra søvn.

Apple beskriver Internet Recovery som følger:

Hvis dit Mac-problem er lidt mindre almindeligt - din harddisk har svigtet, eller du har installeret en harddisk uden OS X, for eksempel - Internet Recovery overtager automatisk. Den downloader og starter Lion Recovery direkte fra Apple-servere via en bredbåndsinternetforbindelse. Og din Mac har adgang til de samme Lion Recovery-funktioner online

For Mac'er, der ikke kan bruge Internet Recovery, hjælper værktøjet Lion Recovery Disk med at oprette en bootbar USB-enhed, der kan tilbyde de samme funktioner. Selv om du vil have den mest alsidige fejlfinding værktøjssæt, har du en fuldt startbar OS X Lion installationsdrev er ideel.