Pwnage Tool 4.1 Download nu tilgængelig

IPhone Dev Team har lige udgivet Pwnage Tool 4.1 til download. Den nyeste PwnageTool-opdatering virker til at jailbreak følgende enheder med 4.1 firmware: nyt Apple TV, iPad, iPod touch 3G og 4G, iPhone 4, iPhone 3GS og iPhone 3G.

Hvorfor er PwnageTool 4.1-udgivelsen nyttig? Pwnage Tool giver dig mulighed for at gendanne til brugerdefinerede IPSW-filer, med andre ord, du kan gendanne pre-jailbroken firmware samtidig med at du beholder dit nuværende baseband, så du kan bruge en oplåsning af opladere som ultrasn0w.

Pwnage Tool 4.1 Download

I øjeblikket er PwnageTool 4.1 kun tilgængelig for Mac-brugere at downloade. Der er flere måder at få filen på. Den tilgang, som iPhone Dev Team anbefaler, er at downloade torrentfilen fra ThePirateBay:

PwnageTool Torrent - Pirate Bay Link

Mange mennesker kan ikke få adgang til PirateBay, så dine andre muligheder er at bruge de medfølgende download spejle. Her er et par direkte links:

Spejl 1: fsckyou.org
Spejl 2: iPodTouchMastrFR.com

Hvis en af ​​disse downloads ikke virker for dig, tilbyder Dev Team en opdateret downloadspejlliste her, rul til bunden af ​​siden for at se den.

4.1 udgivelsen af ​​Pwnage Tool bruger den samme jailbreak udnyttelse som den tidligere udgivne limera1n download, hvilket også er, hvad greenpois0n er baseret på.