Sådan tager du skærmbilleder af Touch Bar på MacBook Pro

Den nye MacBook Pro med Touch Bar har erstattet standard Escape og Function tasterne med en lille dynamisk skiftende skærm kaldet Touch Bar. Nogle Mac-brugere kan ønske at tage et skærmbillede af Touch Bar, måske til udvikling, test eller delingsformål, ligesom screen shotting-skærme på enhver anden Mac eller iOS-enhed.

Der er to forskellige tastaturgenveje til at fange skærmbilleder af Touch Bar på en Mac. Man gemmer skærmbilledet Touch Bar som en fil på skrivebordet, og den anden kopierer et billede af Touch Bar til Mac udklipsholderen i stedet. Du kan også tage skærmbilleder af Touch Bar med programmet Grab i Mac OS.

Tag et skærmbillede af Touch Bar som en fil på Mac

  • Kommando + Skift + 6

Touch Bar skærmbilledet vises på skrivebordet som et andet skærmbillede ville.

Kopier et skærmbillede af Touch Bar til udklipsholder på Mac

  • Kontrol + Kommando + Skift + 6

Touch Bar screenshot kopieres til udklipsholderen, som derefter kan indsættes andre steder efter behov. Dette fungerer som en Touch Bar-specifik version af Print Screen, fordi billedet ikke gemmes som en fil, men i stedet går til udklipsholderen, lidt som Command + Shift + Control + 3 på Mac.

Applikationen "Grab" understøtter også at tage skærmbilleder af Touch Bar, hvis du foretrækker at bruge Grab i stedet for standard Mac OS tastetryk for at snappe screenshots. Grib findes i mappen / Applications / Utilities / folder.

En anden mulighed ville være at køre en virtuel Touch Bar med en app som Touche eller Touch Bar Demo og derefter skærmbillederne Mac direkte, men det er mere arbejde end nødvendigt for de fleste brugere med en Touch Bar, selv om det ville være den eneste måde at snappe en Touch Bar-skærmbillede til Mac-brugere uden en berøringslinje på deres tastatur.