Den bedste måde at fjerne et 30 fods antennetårn på

At droppe et 30 fods antennetårn kan udføres sikkert med planlægning og omhyggeligt rigningsarbejde. En kran er den bedste måde, men hvis du ikke kan få en, kan du gøre det effektivt med et par medfølgende og et par 50 fods længder reb eller kabel.

Opsætning

De fleste antennetårne ​​har mindst tre eller fire fyrtråde, der holder tårnet op i høj vind eller storm. Denne model er baseret på en tretrådsopsætning, men kan håndteres lige så godt med en firetrådsopsætning.

Fastgør to reb eller kabler til toppen af ​​antennetårnet. Du kan gøre dette med en stige eller ved at klatre op i tårnet, hvis den er robust nok. Sørg for at bruge et sikkerhedssele, hvis du klatrer op i tårnet.

Find to faste pletter, der kan fastgøres til den ene side af tårnet. Medfølgende er håndspil, der strammer og løsner et stålkabel. Du kan leje dem på et lokalt udlejningssted. Et træ eller en stolpe i beton er et godt sted at fastgøre et. Hvis tårnet er let, kan du vedhæfte en samlebånd til kofangere på et par lastbiler eller noget lignende tungt. Du har brug for 30 fod kabel til et 30 fods tårn, ellers skal du sænke tårnet i etaper. Når du har fastgjort bunden af ​​medbringerne til din hardpoint, skal du fastgøre den bevægelige krogende til rebet eller kablet øverst i tårnet.

Løsrivelse

Træk sænketovene tæt, og stak ned på bunden af ​​tårnbenene på den modsatte side af de medfølgende. Dette forhindrer benene i at glide mod hjælpere på medbringerne, når tårnet læner sig over. Fjern tårnets ben fra basen. Hvis de ikke er boltet, skal du skære dem fri med en fakkel eller en metalskærer (også udlejelig). Skær fyrtrådene på samme side som sænketovene, men lad fyrtråden på den modsatte side være fastgjort under nedtagningen.

Sænkning

Begynd at slippe de medfølgende, og tårnet begynder at læne sig. Enten har to personer arbejdet med samtidig, eller slipper de medfølgende to eller tre kranker ad gangen, så de kommer langsomt og jævnt ned.

Hvis du arbejder med et kort com-along med et kabel, der ikke er længe nok til at få tårnet helt ned i en pasning, skal du skaffe nogle tunge brædder til at afstive tårnet, mens du nulstiller come -forlænger halvvejs nede. Det er bedre at komme med, der er tunge nok til at have 30 fod kabel.

Når du har fået tårnet ned, skal du løsne kablerne og tage det fra hinanden.