Sådan ser du hvor meget tid der bruges i apps på iPhone og iPad

Har du nogensinde spekuleret på, hvor meget tid du bruger i en bestemt app på din iPhone eller iPad? Uanset om du er nysgerrig, hvor længe du bruger i Meddelelser, eller du er bekymret over, at du spilder tid hele dagen i en app som Facebook eller Minecraft, kan du bruge et pænt lille iOS-trick for at se præcis, hvor meget tid der er brugt i en bestemt app, der bruges på en enhed.


Denne praktiske funktion er flot til at finde ud af, hvor meget tid der bruges i alle apps på iPhone eller iPad for ikke kun dig selv, men du kan også bruge dette trick til at se, hvor meget tid apps bruges på en anden enhed, måske en kids-enhed eller selv på arbejdspladsen, hvilket gør det nyttigt for forældre, lærere og arbejdsgivere også.

Ved hjælp af dette tip kan du se præcis, hvor længe i timer og minutter alle iOS-apps er blevet brugt inden for de seneste 24 timer samt de sidste 7 dage, forgrunds- og baggrundsappaktivitet er også differentieret, hvilket er godt.

Sådan ser du præcis, hvor meget tid der bruges i specifikke apps i iOS

Du skal bruge en vagt moderne version af iOS for at have denne funktion, ældre udgivelser indeholder ikke detaljerede oplysninger om appbrug. Dette er det samme på iPhone og iPad:

  1. Åbn appen "Indstillinger" i iOS, og vælg derefter "Batteri"
  2. Rul ned til afsnittet "Batteriforbrug", og tryk derefter på ikonet for lille ur
  3. Under det pågældende app navn kan du se præcis, hvor meget tid en enkelt app er blevet brugt

Det er vigtigt at skelne mellem "på skærmen" og "baggrund" (stenografi som "skærm" og "backgd" i iOS-indstillingerne nogle gange).

På skærmen er det tid, hvor appen bruges i forgrunden i aktiv brug, hvilket betyder, at appen er aktivt på skærmen og i brug - det er sandsynligvis den vigtigste tid, der bemærkes, da det lader dig vide præcis, hvor længe en bestemt app bliver brugt aktivt .

Baggrundsaktivitet er, hvor længe en app er aktiv og gør noget i baggrunden, hvilket betyder, at den ikke er i aktiv brug, men i stedet kører i baggrunden alene, måske opdatering, downloading, afspilning af musik eller podcasts, lytning eller lignende baggrundsopgave.

Se en app, der bruges konstant og optager hele din tid (eller batteri)? Du kan handle, enten ved at være opmærksom på at bruge den mindre eller måske ved at afinstallere appen helt fra iOS, hvis du er særlig bekymret over det.

Bemærk, at selvom du har baggrundsappdatering slukket, vil du stadig finde apps, der kører i baggrunden (ofte til skade for batterilevetiden, hvorfor det kan hjælpe med iOS), det har været tilfældet med iOS for helt nogen tid, så måske er det en funktion, hvis det er en fejl, er det blevet overset og ikke fikset.

Dette er en flot funktion, der er beregnet til at overvåge præcis, hvor længe et batteri varer på iPhone og specifikke for batterilevetiden, og hvilke apps, der sutter batteriet og sparer batteriets levetid, men det er lige så nyttigt som en måde at overvåge tiden på brugt i apps generelt. Gaming og sociale medier misbrugere kan finde dette særligt nyttigt, da det kan afsløre nøjagtigt mængden af ​​tid på en dag og en uge bruges i apps, så hvis du finder dig selv at bruge 5 timer om dagen i Facebook eller Minecraft, vil du måske gerne sætte nogle tænkte på det.