Sådan sporer du hurtigt en pakke fra Mac OS

Du kan hurtigt spore enhver pakke eller pakke fra Mac'en, alt du behøver er en e-mail eller en besked, der indeholder sporingsnummeret. Den øjeblikkelige pakke sporing evne er en data-detektorer funktion, der automatisk genkender de fleste sporingsnumre i almindeligt anvendte apps på Mac og giver dig mulighed for at handle for hurtigt at spore pakken via sporingsnummeret.


Den nemmeste måde at prøve dette på er at have et aktivt sporingsnummer for en pakke eller postvare, der sendes til dig via e-mail i Mail-app eller i meddelelser på Mac eller deles gennem Notes-appen. Resten er super let, her er hvad man skal gøre for at prøve dette ud:

Sådan sporer du en pakke med sporingsnummer i Mac OS

  1. Fra en e-mail, note eller besked, der indeholder et sporingsnummer, skal du klikke på sporingsnummeret (det skal understreges)
  2. Vent et øjeblik, og et popup-kontekstuelt vindue vil dukke op med den rigtige pakkeservicesporingsside, så du kan se pakken og spore den via det angivne nummer
  3. Klik eventuelt på "Åbn i Safari" for at åbne pakkens sporingsnummer og side i et webbrowservindue

Er det praktisk eller hvad? Når du modtager et sporingsnummer via e-mail i Mail for Mac eller i en samtale med Beskeder til Mac, kan du hurtigt spore en pakke på denne måde.

Denne samme type data detektor trick arbejder for at spore overførsler fra iPhone og iPad med en lignende funktion i iOS også, så hvis du er på farten kan du også hurtigt og nemt spore en pakke.

Data detektorer evnen kræver en forholdsvis moderne version af Mac OS, det giver mulighed for andre interessante tricks på Mac og iOS også, herunder sporingsflyvninger med flynummer, få ordbogsdefinitioner, information om film og meget mere.

Selvfølgelig kan du også bare åbne en webbrowser og gå til den respektive pakke eller pakke service en spore pakken direkte på den måde, men det er helt sikkert mere tidskrævende.

Har du andre tips eller tricks om hurtig pakkesporing eller data detektorer i Mac OS? Lad os vide!