Sådan får du forbud mod ROBLOX

Når en spiller bryder reglerne eller begår en lovovertrædelse gentagne gange, modtager han et kontoforbud. ROBLOX bruger et "eskalerende" system, når man beskæftiger sig med stødende adfærd. Hvis du truer nogen eller bruger bandeord i chats med andre spillere, omdirigeres du til ROBLOX servicevilkår. Spelmoderatorer forbyder ikke automatisk konti, og nogen gennemgår den påståede adfærd, inden de forbyder din konto. Forbud varer fra en til 14 dage.

Accepter servicevilkårene. Hvis du modtog en påmindelse, advarsel eller midlertidigt forbud fra ROBLOX-spilmoderatorer, skal du vælge "accepter" i servicevilkårene. Før du accepterer servicevilkårene, kan du ikke logge ind på din konto. Selvom du tidligere har accepteret vilkårene, bliver du bedt om at læse igennem og acceptere dem igen.

Find muligheden "Kontakt os" nederst på ROBLOX-websiden. Hvis du vælger denne indstilling, kommer du til en anden webside med kontaktindstillinger.

Vælg e-mail-indstillingen "Kundeservice". Denne mulighed åbner en e-mail-skabelon til ROBLOX kundeservice. Udfyld en e-mail, der forklarer, hvorfor forbuddet er uretfærdigt eller ubegrundet, og bede om, at der gives et andet kig på begivenheden om forbud. Giv et eksempel på, hvad der skete førende til forbuddet, og hvorfor du mener, det er uretfærdigt.

Ring til en ROBLOX-kundeservicemedarbejder med spørgsmål om dit kontoforbud. Telefonnummeret er angivet sammen med kundeservicens e-mail-adresse. Tal med en kontorepræsentant om dit forbud, og forklar, hvad der skete før op til forbuddet. Bed om hjælp til at få forbuddet fjernet fra din konto.

Tips

Husk, at det tager mindst tre lovovertrædelser at få din konto forbudt. Det første forbud, du modtager, er et dagsforbud. Gentagne lovovertrædelser resulterer i forbud mod syv til 14 dage. Læs og gennemgå ROBLOXs servicevilkår og fællesskabsregler; at kende reglerne hjælper med at forhindre kontoforbud.

Advarsler

Brug ikke bandeord eller trusler i ROBLOX-samfundet; disse lovovertrædelser kan medføre kontoforbud.