Fix til Safari Frysning, når du skriver i adresselinjen i Mac OS X og iOS

Nogle brugere har bemærket, at Safari hænger uventet, når du forsøger at skrive en søgning eller en URL i adresselinjen. Dette er normalt en midlertidig forstyrrelse, og efter et øjeblik eller få begynder tekstindtastningen igen inden for adressefeltet i Safari, da adresselinjen fylder med smarte søgedata og søgeresultater fra standard søgemaskinen i browseren.

Safari fryser op, når du skriver en URL eller søger i adresselinjen, er dog ret irriterende, men heldigvis med nogle få tilpasninger kan du normalt løse dette problem ret hurtigt i OS X eller iOS.

Fix Frys Safari Adresseboks Tekstindtastning i Mac OS X

Før du er sikker på, at du har opdateret Safari til den nyeste version, kan du kontrollere, om der er en Safari-specifik opdatering, der venter ved at gå til Apple-menuen> App Store> og gennemse fanen Opdateringer til opdateringer af Safari-software. De seneste versioner af Safari har tendens til at udføre bedre end tidligere udgivelser og omfatte fejlrettelser.

  1. Åbn browseren, hvis du ikke allerede har gjort det, og luk derefter alle browservinduer og faner i Safari
  2. Træk menuen "Safari" og vælg "Preferences", og gå derefter til fanen "Søg"
  3. Fjern markeringen i alle felter under afsnittet "Smart søgning felt"
  4. Luk ud af præferencer og derefter tilbage på Safari-menuen, vælg for at rydde webhistorik i Safari (for at opnå de bedste resultater, slet al historik frem for bare nyere historie)
  5. Afslut Safari, når du er færdig og genstart browseren, skriv URL-feltet igen enten en webadresse eller en søgning som du typisk ville, ikke mere frysning!

Dette bør helt løse den hængende søgelinjeaktivitet i Safari på Mac, og skrivning og indtastning af søgninger eller webadresser skal nu være så hurtigt som forventet.

Fastsættelse Frysning Safari med tekstindtastning i iOS

På iOS-siden af ​​ting er det normalt tilstrækkeligt at rydde historikken og fjerne cookies og webdata for at afhjælpe problemet:

  1. Åbn appen Indstillinger og gå til "Safari"
  2. Vælg "Ryd historie og hjemmesidedata"

Afslut og genstart Safari, og prøv derefter at bruge adresselinjen / søgelinjen igen, den skal ikke længere henge på iPhone, iPad eller iPod touch.

Safari stadig frysning med adresselinjen Brug? Tjek iCloud

Nogle gange er det dog ikke nok, og også nogle gange bemærker brugerne, at Safari fryser op, når du skriver i søgelinjen på Mac samt deres ledsagende iOS-enheder. Hvis dette sker på flere enheder, er ovenstående trin muligvis ikke tilstrækkelige til at afhjælpe problemet, da det faktisk kan relateres til iCloud-synkronisering af Safari-data. Hvis dette er tilfældet, kan du tvinge Safari iCloud-dataene til at synkronisere fra en Mac til iCloud, som ofte løser problemet, men for brugere på særlig langsomme internetforbindelser er det til tider simpelthen at deaktivere Safari-brugen af ​​iCloud på Mac den eneste løsning, som er muligt i Systemindstillinger> iCloud, og afkrydsningsfeltet "Safari" findes i præferencepanelet. Hvis du gør dette, deaktiveres både iCloud Safari-faner og Safari-bogmærkesynkronisering via iCloud.

Lad os vide i kommentarerne, hvis dette har fungeret for at løse det frie Safari-adressefeltproblem for dig, eller hvis du har en anden løsning, skal du også fortælle os om det!