Sådan scannes til pc med HP Laserjet 3015 (4 trin)

HP Laserjet 3015 er en del af Hewlett-Packards alt-i-en printerlinje. Hver printer i alt-i-en-linjen kan udskrive, scanne og faxe dokumenter. Laserjet 3015 er en monokromatisk printer, hvilket betyder, at den kun udskrives i sort og hvid. Hvis du har brug for at scanne dokumenter eller billeder, er printeren dog i stand til at scanne i både sort / hvid og farve. En af funktionerne i Laserjet 3015 er muligheden for at scanne dokumenter eller fotos og sende filen til en mappe på din pc.

Scanning til pc

Trin 1

Tænd din Laserjet 3015, og vent på, at printeren er færdig med sine opvarmningsprocedurer, inden du fortsætter. Tænd den tilsluttede computer, og start operativsystemet.

Trin 2

Læg de dokumenter, der skal scannes, ind i Laserjet 3015s automatiske dokumentføder øverst på maskinen. Sørg for, at det dokument, der skal scannes, vender nedad med den første side af dokumentet i bunden af ​​stakken.

Trin 3

Tryk på “Scan til” -knappen på forsiden af ​​Laserjet 3015. Brug piletasterne på maskinen til at vælge destinationsmappen på computeren, hvor det scannede dokument sendes.

Tryk på knappen "Start scanning". Vent, mens dokumentet er scannet af Laserjet 3015. Når dokumentet er fuldstændigt scannet, sendes en kopi af billedet til den destinationsmappe, du valgte på computeren.