Sådan opdateres din BIN til FTA

FTA-modtagere arbejder med din satellit for at erhverve gratis tv-programmering. BIN-filerne på din FTA-modtager hjælper med at holde modtageren i kontakt med de nødvendige satellitter til at modtage tv-signalerne. Uden de opdaterede BIN-filer ville din modtager ikke have de opdaterede oplysninger, der kræves for at indsamle FTA-kanaler til dit tv. Hvis dit FTA-system ikke fungerer korrekt, skal dine BIN-filer muligvis opdateres.

Trin 1

Åbn et Internet Explorer-vindue eller en hvilken som helst anden browser, og gå til FTA Supreme (se Ressourcer). Klik på linket "Download nu" ved siden af ​​posten til din FTA-modtager for at downloade de opdaterede BIN-filer. Gem filerne i mappen "Downloads" eller på skrivebordet.

Trin 2

Sæt USB-enden af ​​drevet i en port på din computer. Vent et øjeblik, indtil din computer registrerer drevet. Klik på "Start" og vælg "Computer". Klik på "USB-flashdrev" for at åbne en mappe til drevet.

Trin 3

Træk de downloadede BIN-filer til USB-flashdrev-mappen. Vent et øjeblik, indtil overførslen er afsluttet, før du frakobler drevet.

Sæt drevet i "USB" -porten på enten front- eller bagpanelet på din modtager.