9. september Begivenhed planlagt af Apple, 'Hey Siri, giv os et tip'

Apple har sendt invitationer til udvalgte medieforretninger til en 9 september begivenhed på Bill Graham Auditorium i San Francisco, Californien. Formentlig vil denne begivenhed være, hvor iPhone 6S er afsløret, måske sammen med det rygte nye Apple TV.


En retlig overskrift sidder højt på toppen af ​​invitationen (via CNBC fik vi ikke en) og sagde "Hey Siri, giv os et tip." Måske foreslår Siri at spille en fremtrædende rolle i den kommende keynote. Rygerier har længe antydet, at et revideret Apple TV ville få Siri-støtte.

Spændende, hvis du rent faktisk spørger Siri spørgsmålet om invitationen for at give dig et tip, får du en række legende svar, der vedrører den 9 september begivenhed, som alle nederdel omkring alle detaljer (billede via @INaFried på Twitter, du burde følg os der også).

IPhone 6S forventes at ligne den samme som eksisterende 6 enheder, men være hurtigere med et forbedret kamera og en Force Touch-skærm. Du kan læse mere om de rumored specs af iPhone 6s her.

Et revideret Apple TV har tilsyneladende været i arbejdet i et stykke tid nu og siges at omfatte Siri, en ny controller og en App Store, blandt andre nye funktioner.

Hvad angår software, vil iOS 9 sandsynligvis få en endelig udgivelsesdato ved den 9. september, og det er også helt sandsynligt, at OS X El Capitan vil få en endelig version til Mac-udviklere med en udgivelsesdato for offentligheden.

Den 9. september begivenhed begynder kl. 10.00 PST og vil være tilgængelig her som livestream på Apple.com til alle med en iPhone, iPad, iPod touch med iOS 7 eller nyere, Macs med Safari eller Windows 10 PC med Edge-browseren.