De 10 mest almindelige iPhone-adgangskoder

Tror du, du har en sikker iPhone-adgangskode? Tjek denne liste, du kan muligvis bruge en af ​​de freakishly almindelige adgangskoder derude, og i så fald er det tid til at ændre det. Disse blev udarbejdet af en iOS-udvikler, som anonymt fangede adgangskoderne gennem sin app:

  • 1234
  • 0000
  • 2580
  • 1111
  • 5555
  • 5683
  • 0852
  • 2222
  • 1212
  • 1998

Hvis du finder din på denne liste, skal du gøre dig selv en tjeneste og ændre den. Gør din kode unik nok til at være mere sikker, bare gør det ikke så forvirrende at du glemmer det og skal nulstille adgangskoden - nulstilling betyder, at du mister alle dataene på din iPhone.

En anden god sikkerhedside; Indstil din iPhone til at slette alle data om 10 mislykkede adgangskodeforsøg. Hvad er oddsene du vil indtaste din forkerte adgangskode 10 gange i træk? Slank, selvom du er ekstremt ubesværet.

Den fælles adgangskode liste kommer fra en iOS-udvikler, der anonymt indfanget 204.508 adgangskoder via appen kaldet BigBrother Camera Security. Udvikleren beskriver problemet med at bruge en af ​​de 4 cifrede koder fra ovenstående liste:

Formelle adgangskoder er aldrig en god ide, men 15% af alle adgangskodesæt er kun repræsenteret af 10 forskellige adgangskoder (ud af mulige 10.000). Implikationen? En tyv (eller bare en prankster) kunne trygt prøve 10 forskellige adgangskoder på din iPhone uden at starte datatørringen. Med en 15% succesrate vil omkring 1 ud af 7 iPhones nemt låse op - endnu mere hvis forbryderen kender brugerens fødselsår, forholdsstatus osv.

Er du en af ​​de 1/7 iPhones? Jeg indrømmer, jeg har brugt 0000 i lang tid som mit kodeord. Ikke fordi jeg troede det var sikkert, men fordi det var en lille barriere for at forhindre tilfældige gazers i at krybe rundt i min iPhone, men alligevel let nok, at jeg hurtigt kunne omgå den.


IPhone bliver mere og mere en personlig enhed. Alt fra dine e-mails, online banking, kreditkortbehandling, tænk på, hvad du gemmer på din iPhone og hvordan du sikkert ikke vil have det i nysgerrige hænder, skal du miste din telefon. Bedste tilfælde vil nogen returnere den til dig, hvis du indstiller en "Hvis fundet" note som låse skærmbilledet eller du opsætter Find My iPhone, eller måske vil nogen bare købe en kaffe og sætte en dum Facebook status og flytte sammen, men der er sikkert potentielt værre.

En lille forsigtighed kan nu forhindre en stor hovedpine i fremtiden. Heads up til MacGasm for at finde, de udsender også en tilfældig talgenerator, hvis din kreativitet er stumped, tjek den her.