Har du fundet nogle iPhone'er? Hjælp Returner en tabt iPhone til ejeren med Siri

At miste en iPhone er en forfærdelig følelse, så hvis du nogensinde er i stand til at finde en tilfældig iPhone et eller andet sted, måske i en kaffebar eller på gaden, skal du altid gøre det rigtige og forsøge at returnere det til den rigtige ejer. Selvfølgelig er det undertiden lettere sagt end gjort, men alles favorit virtuelle assistent Siri kan gøre jobbet betydeligt lettere ved at hjælpe med at finde enhedens ejer.


Når du finder en eller anden tabt iPhone, hvis det er en ret ny model, kan du næsten altid finde ejeren og ejerne kontaktoplysninger ved blot at spørge Siri. Men du er nødt til at sætte spørgsmålet omhyggeligt.

Indkald Siri ved at holde hjemme-knappen og spørg præcis: "Hvem er telefonen?" Eller du kan spørge "Hvem ejer denne iPhone?"

(Ja, Siri hører "hvem" og skriver "hvem er", det er Siri, ikke mig!)

Du får vist en liste over iPhone-ejers navn, hvad de går efter, deres telefonnumre, e-mail-adresse og adresse, der giver dig mere end nok information til at hjælpe med at identificere den retmæssige ejer og hjælpe med at returnere enheden til dem så hurtigt som muligt. Siri er en god borger, og du bør også være!

Brug af det nøjagtige sprog er vigtigt, eller det virker ikke. "Hvem er denne telefon" og "Hvem ejer denne iPhone" virker for øjeblikket at vise kontaktkortet og kontaktoplysningerne, men ganske underligt, "hvis iPhone er dette" virker ikke og prøver i stedet at henvise dig til Apple.com, lidt underligt og tilsyneladende et tilsyn, der sandsynligvis skyldes at blive rettet.

Hvis dette trick af en eller anden grund ikke fungerer for at finde iPhone-ejeren, har iPhone muligvis ikke Siri aktiveret til låseskærmen, eller batteriet er toast, du kan altid prøve at tage en fundet iPhone til en Apple Store som godt - Jeg tror ikke, det er en officiel politik, men jeg har hørt et stort antal rapporter om at overføre tabte iPhones til Apple Store og få dem til at kontakte ejeren for at hjælpe med at få enheden sendt tilbage.

Dette Siri-trick går også ud fra, at den fundne iPhone ikke er placeret i Lost Mode, som typisk viser en besked og en brugers kontaktoplysninger, hvis den blev anvendt korrekt. Nogle brugere bruger også en identifikationsbesked som deres låst skærmbaggrund, hvilket også er en god lavteknologisk tip, men ikke praktisk for alle.

Denne gode samaritan tip findes ikke i den super store Siri kommando liste tilgængelig fra Siri selv, men blev opdaget på Twitter af @sriramk. Glem ikke at følge os på Twitter også, hvis du ikke allerede har gjort det.