Skift Word Casing til ALLE CAPS & kapitaliser ord med QuickType i iOS

Skift og cap-lås nøglen i iOS kan vælges til vilje for enten at kapitalisere et ord eller at skrive noget i ALL CAPS, men ved at bruge det nye Quick Type-tastatur kan du nemt omslutte hylster af eksisterende ord. Dette virker rigtig godt på iPhone og iPad, og når du lærer at bruge dette, vil det nok blive din foretrukne måde at udnytte et ord, der allerede er skrevet ud, eller at skifte kappen til alle store og små bogstaver.


Dette kræver en moderne version af iOS med QuickType-tastaturet synligt. Hvis du gemmer QuickType-feltet, skal du vise det igen, før det fungerer som det er beregnet. Resten er virkelig let:

Hurtigt kapitaliser et ord

Dette aktiverer det første bogstav af et ord eller navn, som "fred" til "Fred":

 1. Vælg det ord, du ønsker at ændre kapitalisering for ved at trykke og holde på selve ordet
 2. For at aktivere ordet : tryk Shift-tasten en gang, så kig på QuickType-feltet for det nyaktiverede ord
 3. Skift hurtigt Word Casing til alle UPPERCASE eller All smallcase

  Ønsker du havde skrevet det ord i ALLE CAPS eller alle små bogstaver? Du kan hurtigt skifte kappen med en lille variation:

  1. Vælg det ord, du ønsker at skifte til ALL CAPS eller små bogstaver ved at trykke og holde på selve ordet
  2. For at erstatte ordhuset i ALLE CAPS : Tryk Shift-tasten to gange for at aktivere caps lås, og tryk derefter på alle caps-versioner af ordet i QuickType

  Sådan ser det ud til, at du ændrer et ord fra ingen caps (små bogstaver) til ALL CAPS (store bogstaver), i dette eksempel bliver ordet "ting" ændret til "THING":

  QuickType gør at skrive hurtigere generelt på iPhone og iPad touchscreen-tastaturer, og udskiftning af kabinettet eller aktiveringen er ingen undtagelse. Når du har hængt på dette, finder du det meget hurtigere end enten at trykke på tappeknappen på iOS-tastaturet eller gå tilbage og forsøge at erstatte det første bogstav i et ord for at justere aktiveringen eller mindst effektiv af alle, går tilbage for at slette et ord og derefter skrive det igen med det forskellige hus.

  Dette nifty trick blev fundet af LifeHacker.