Sådan tilsluttes et telefonopdateringspanel

Den grundlæggende idé til at bruge et telefonopdateringspanel er at organisere dine hjemmetelefonlinjer og ledninger på et centralt, tilgængeligt sted. Det er ideelt at have et telefonopdateringspanel installeret, mens et hus bygges, da det er lettere at køre kabler, før gipsvæg installeres. Opsætning af et telefonpanel i et tidligere konstrueret hjem involverer at køre linjer fra de allerede eksisterende telefonstik til et centralt sted. Når linierne er blevet installeret, er det relativt let at koble kablerne i et telefonopdateringspanel. At have adgang til alle telefonkabler et sted er praktisk, især når du eller en tekniker forsøger at foretage fejlfinding af et telekommunikationsproblem i dit hjem.

Trin 1

Find telefonens patchpanel i dit hjem. I de fleste huse er panelet placeret i soveværelset. Åbn paneldækslet, og undersøg etiketterne til de forskellige konfigurationer af telefonledninger, der er konfigureret i dit hjem.

Trin 2

Find kablet mærket D-Mark, Home Run eller One. Disse er almindelige etiketnavne, der bruges til hovedkablet, der sender en klartone til dit hjem. Dette bliver det første kabel, du forbinder til patchpanelet.

Trin 3

Skær et lille hak i enden af ​​D-Mark-kablet ved hjælp af en saks. Fjern det udvendige skjold, der dækker Cat 5-ledningerne inde i kablet. Skjoldet skal fjernes fire til seks inches. De udsatte snoede ledninger har disse forskellige farvemønstre: Hvid-blå / blå, hvid-orange / orange, hvid-grøn / grøn, hvid-brun / brun. Fjern trådparene, så du har otte adskilte ledninger.

Trin 4

Undersøg patchpanelet, og find de farvekodede slots på hullerne nedad indeni. Bemærk de forskellige farver på de kodede slots. Disse farver svarer til farverne på Cat5-ledningerne, der tidligere blev eksponeret.

Trin 5

Skub den farvede ledning ind i det matchende farvede hul i panelet. For eksempel skal den blå ledning skubbes ind i den blå farvede åbning, den orange ledning ind i den orange farvede åbning. Fortsæt, indtil alle ledningerne er justeret og skubbet ind i tilsvarende slots.

Trin 6

Brug stanseværktøjet til at fastgøre hver ledning i dens åbning. Vend stanseværktøjets slagskæreblad udad. Kniven vender udad, så du kan skære den overskydende ledning væk, efter at tråden er blevet stanset i åbningen. Tryk værktøjet ned på ledningen i åbningen, indtil du hører et pop. Når du hører et pop, har værktøjet nået det korrekte stødtryk, og ledningen er fastgjort inde i åbningen.

Gentag disse trin for de andre ledninger, der sammensætter D-Mark-kablet. For jer med flere telefonstik i dit hjem skal disse trin gentages for hvert telefonkabel, der løber gennem dit hjem. Disse kabler skal mærkes i overensstemmelse med dette på telefonens patchpanel.