Sådan udarbejdes en revisionsrapport ved hjælp af Excel

Med analyseværktøjer, beregningsfunktioner og netværkssikkerhedsmuligheder er Microsoft Excel en stærk regnskabsløsning til små virksomhedsbøger. Microsoft leverer også en række revisionsrapportskabeloner, der kan justeres, så de passer til dine forretningsbehov og giver dig et forspring på formatering og organisering. Uanset om du foretager en revision af interne årsager eller efter anmodning fra en tredjepart såsom IRS eller en aktionær, tilbyder Microsoft Excel passende skabeloner, der er kompatible med både 2010 og 2013 versioner. Du bliver stadig nødt til at kompilere alle dine økonomiske poster, kvitteringer og fakturaer, men Excel kan i det mindste pege dig i den rigtige retning og strømline dataindtastning og beregninger.

Trin 1

Find en skabelon til revisionsrapport, der passer til dine behov, fra Microsofts skabelonside (se Ressourcer).

Trin 2

Åbn skabelonen i Microsoft Excel ved at klikke på knappen "Download" (Excel 2010) eller "Opret" (Excel 2013).

Trin 3

Rediger biblioteksoplysningerne for at tilpasse skabelonen til din virksomhed. Udfyld alle de relevante celler, såsom virksomhedsnavn, adresse eller kontaktoplysninger.

Trin 4

Få dokumentation for overholdelse af standarder fra din revisionstjeneste eller fra en regnskabsperson. Afhængig af årsagen til eller publikummet til revisionsrapporten kan det være nødvendigt, at du inkluderer nogle emner i en bestemt rækkefølge.

Trin 5

Rediger alle kolonne- eller rækkeoverskrifter for at overholde den krævede dokumentation og format. Hvis du skal indsætte nye rækker eller kolonner, skal du højreklikke på en række eller kolonne, hvor du vil tilføje en ny linje og vælge "Indsæt" i menuen. Du kan også klikke og trække en kolonne eller række for at flytte den.

Trin 6

Kompilér alle dine relevante finansielle poster, herunder kvitteringer, fakturaer, bankoptegnelser og oplysninger om eventuelle økonomiske beholdninger. Årsagen til revisionen vil også bestemme omfanget og mængden og arten af ​​de oplysninger, du har brug for.

Trin 7

Udfyld alle cellerne i revisionsskabelonen med de relevante oplysninger fra den økonomiske dokumentation. Kontroller dine indtastninger for typografier, og vær opmærksom på de linjer, der beregner totaler for at sikre, at oplysningerne giver mening.

Korrekturlæs dokumentet, og gem det et sikkert sted.