Sådan sættes et vandmærke på visitkort

Indsættelse af vandmærker i et dokument vil gøre det mere professionelt. Vandmærker bekræfter ofte udskrevne dokumenter som autentiske, og de kan også beskytte og tilpasse dit arbejde. Ved at placere et vandmærke på dine visitkort sikrer du, at ingen kan lave en nøjagtig kopi af dit kort, og du vil fremstå mere professionel. Indsættelse af et vandmærke med Microsoft Word er relativt simpelt.

Trin 1

Åbn dit visitkort i Microsoft Word. Hvis du ikke har et kompatibelt Microsoft Word-visitkort, kan du oprette et ved hjælp af en skabelon. Vælg "Nyt dokument" i menuen Filer. Vælg "Visitkort" under "Microsoft Office Online". Vælg "Udskriv visitkort", vælg en skabelon, og klik på "Download".

Trin 2

Indsæt et vandmærke på dit visitkort ved at vælge fanen "Sidelayout". Under denne fane skal du vælge "Vandmærke" i feltet markeret "Sidebaggrund". Der er flere muligheder. Du kan vælge et vandmærke, der allerede er oprettet af Microsoft Word eller rulle ned og vælge "Brugerdefineret vandmærke."

Trin 3

Vælg at indsætte et vandmærke til et billede eller tekst. Når du indsætter et vandmærke, skal du vælge "Vælg billede". Find billedet på din computer, og juster størrelsen på vandmærket. Hvis du vil have et tekstvandmærke, skal du vælge sprog, skrifttype, tekst, størrelse, farve og layout. Du kan indtaste en brugerdefineret vandmærketekst, hvis du ikke kan lide dem, der leveres af Microsoft Word. Fjern markeringen i feltet "Halvtransparent", hvis vandmærket skal være mere synligt.

Trin 4

Eksperimenter med vandmærkeindstillingerne. Når du har fundet et vandmærke, der opfylder din godkendelse, skal du gemme dit dokument ved at vælge "Gem" i menuen Filer.

Udskriv visitkortene på specialpapir eller karton. Vælg "Udskriv" i menuen Filer, og juster printerens indstillinger i overensstemmelse hermed. Du kan også sende dokumentet til et trykkeri, og de vil udskrive visitkort af høj kvalitet til dig.