Synkroniser en iPad & iPhone med et enkelt kabel

Jo flere iOS-enheder du får, jo mere synkroniserings- og opladerkabler du ligger rundt, og jo mere du føler, at det kun er så mange USB-porte, der har det. Hvis du vil synkronisere din iPad, skal du frakoble din iPhone, hvis du vil synkronisere din iPhone, skal du frakoble din iPod touch osv. For at lette denne irritation er der et par dual-link USB-kabler på markedet, der nu giver dig mulighed for at synkronisere flere iOS-enheder på én gang (og nogle vil dobbelt opladning tilsyneladende). Her er to på Amazon:

  • DuaLink Dual Sync / Chargekabel til iPod og iPhone - $ 25.95
  • XTG Dual iPhone / iPod Splitterkabel til $ 6, 69

To elementer med to prisforskelle skal du være dommeren her, fordi jeg ikke har prøvet nogen af ​​disse endnu, men de er helt sikkert nyttige, hvis du jonglerer en håndfuld iPods og iPhones med kun to USB-porte.

Problemet med nogle af kablerne, som LifeHacker bemærker, er, at nogle af de splittede kabler synkroniserer en iPad, men ikke oplader den på grund af iPads øgede strømkrav. Jeg siger noget, fordi hvis du læser produktanmeldelser på Amazon selv, vil du se, at nogle brugere bemærker, at det oplader iPad, og nogle siger det ikke. Det lader til, at dette skyldes, at kun den ene side af kablet rent faktisk passerer nok strøm til at oplade enheden. Forvent at din kilometertal varierer, men hvis du ikke har noget imod kun at oplade en enhed ad gangen, mens du synkroniserer begge, kan dette være en løsning for dig.