Sådan tilføjes mit websted til Lycos

I de tidlige dage af World Wide Web kunne du sende dit websted til Lycos, og en uge eller to senere ville det dukke op i Lycos-søgemaskinens resultater. Desværre bruger Lycos ikke længere sin egen søgemaskine eller har en procedure til at indsende webadresser til sin webcrawler. Der er dog en løsning på dette. Du kan indsende din websteds-URL til Teoma / Ask-søgebotten, som den webcrawler Lycos bruger. Dette skulle fremskynde processen med at få dit websted repræsenteret i søgeresultaterne på Lycos.

Trin 1

Opret et sitemap til dit websted, der viser hver side på dit websted i XML-format. Et sitemap er en fil, der er placeret i dit websides rodmappe, der fortæller webcrawlere, hvordan du finder indholdet på dit websted. Du kan bruge en gratis sitemapgenerator som dem, der leveres af GSiteCrawler og AuditMyPC.com til at oprette denne fil for dig (se afsnittet Ressourcer nedenfor for links til disse gratis værktøjer.)

Trin 2

Direkte webcrawlere til dit sitemap ved at tilføje følgende tekstlinje til din robots.txt-fil, der er placeret i rodbiblioteket på din webserver.

SITEMAP: http: //ditwebsite.xml

Skift "yoursitemap.xml" til den aktuelle URL på dit sitemap og sørg for, at filen har den påkrævede ".xml" udvidelse.

Indsend din sitemap URL til Ask ved at åbne din webbrowser og navigere til følgende URL (erstat "yoursitemap" med den fulde URL på dit sitemap):

http://submissions.ask.com/ping?sitemap=http%3A//yoursitemap.xml