Liste over mobiltelefonudbydere

Der er flere virksomheder at tage sig af, når de vælger en mobiltelefonudbyder. Forskellige virksomheder tilbyder funktioner, der varierer lidt, med forskellige opkaldsplaner og forskellige typer telefoner til rådighed. Mange mobiltelefonudbydere er specialiserede inden for bestemte områder, såsom dækningsområde, opkaldskvalitet og planer for lave priser. Det er vigtigt at overveje dine behov, når du vælger en mobiltelefonudbyder, og sørg for at vælge en virksomhed, der passer til dine individuelle specifikationer.

AT & T trådløs

Den mest populære trådløse udbyder i USA er AT&T Wireless. Virksomheden har overgået 71 millioner abonnenter i hele deres netværk. AT&T er den eksklusive udbyder af den populære Apple iPhone og har adskillige andre populære telefoner i sortimentet, herunder en række BlackBerry-telefoner. Virksomheden markedsfører sin hovedfunktion som det trådløse netværk med de færreste droppede opkald. AT&T kan også prale af rollover-minutter, som giver kunder med begrænsede planer mulighed for at rulle over ubrugte minutter til brug i fremtiden. Der har været påstande om, at AT & T-serviceområderne er meget begrænsede, hvilket gør det vanskeligt at sikre, at opkald kan placeres og modtages et tilstrækkeligt antal steder.

Verizon Wireless

Verizon Wireless er den næststørste mobiltelefonudbyder i USA med i alt mere end 67 millioner aktive abonnenter. Verizon Wireless blev dannet i 2000 og har konsekvent rapporteret vækst i popularitet siden. Telefoner leveret af Verizon Wireless inkluderer LG Chocolate, Motorola Razr og HTC Droid Eris. HTC Droid Eris-smarttelefonen drives af Google Android-operativsystemet og gør Verizon til den eneste mobiltelefonudbyder, bortset fra T-Mobile, der bærer Google Android-telefoner. Verizon hævder, at det har det største dækningsområde i USA og forsikrer forbrugerne om, at de vil have telefonservice stort set overalt i landet.

Sprint Nextel

Den tredje største udbyder af trådløse mobiltelefoner i USA er Sprint Nextel. Sprint erhvervede Nextel i 2005 og brugte navnet Sprint Nextel med henvisning til deres trådløse tjenester. Virksomheden fortsatte med at bruge Sprint-navnet (uden Nextel) til udelukkende at beskrive deres fastnet-service. Sprint har et bredt udvalg af telefoner, der er tilgængelige fra virksomheder som BlackBerry, LG, Motorola og Palm. Et kendetegn er deres tilgængelighed af walkie-talkie-telefoner (også kendt som "push-to-talk" -telefoner).