iOS 9 Beta 3 og WatchOS 2 Beta 3 udgivet til udviklere

Apple har udgivet den tredje betaversion af iOS 9 til brugere, der er registreret i Apple Developer-programmet, der ankommer som build 12A4293f. Separat er WatchOS 2 beta 3 også tilgængelig for udviklere.


Den tredje udvikler beta version understøtter alle de samme iOS 9 kompatible iPhone, iPad og iPod touch modeller. Udgivelsen kan downloades nu fra softwaren Over Air-softwaren på en enhed, der kører en forudgående beta-udgivelse, eller firmwaren kan downloades via webstedet Apple Developer Center, da IPSW-filer skal installeres manuelt fra iTunes.

Bemærk, at denne version er begrænset til registrerede Apple-udviklere, den er endnu ikke en del af iOS Public Beta-programmet, som er planlagt til at åbne i de kommende uger for iOS 9 betas.

Derudover er WatchOS 2 beta 3 tilgængelig for brugere, der deltager i udviklerens beta-program til Apple Watch. WatchOS-udgivelsen kræver også en iPhone, der kører iOS 9 beta 3, men fordi uret ikke har en brugervenlig USB-port, er det ikke muligt for brugere eller udviklere at genoprette en Apple Watch, der kører en betaversion af WatchOS tilbage til en stabil version Uden at give enheden tilbage til Apple, er WatchOS betas virkelig kun anbefalet til dem, der bygger apps til Watch-platformen. Dette kontrasterer dramatisk til iOS 9 betas, som nemt kan nedgraderes tilbage til en stabil iOS 8-udgivelse ved at forbinde beta-kørende iPhone eller iPad til iTunes via USB og bruge gendannelsesmekanismen.

Bortset fra den mobile verden finder Mac-brugere OS X El Capitan-udvikler beta 3 er også tilgængelig.

IOS 9 og WatchOS 2 forventes at debutere i efteråret med en række nye funktioner og ydeevne forbedringer, sandsynligvis sammen med en ny iPhone model.