iWatch har 2,5 "touch display, trådløs opladning, puls sensor

Apple vil frigive en funktion pakket smartwatch i oktober, ifølge en ny rapport fra Reuters. Citerende kilder, siger Reuters, at det smarte ur vil have en 2, 5 "berøringsskærm, der er" lidt rektangulær "med et ansigt, som rager lidt ud fra båndet i en" buet form ". Derudover vil uret tilsyneladende have trådløse opladningsfunktioner og inkludere en sensor, som kan registrere brugerens pulsfrekvens.


Disse er de første meningsfulde specifikationer om den kommende ur-enhed fra en større nyhedsorganisation, som tilsyneladende bekræfter faldet til udgivelsen af ​​efteråret, som andre nyere rygter skitserede om den såkaldte iWatch.

Tidligere rapporter om iWatch antyder, at enheden vil indsamle og overvåge sundhedsspecifikke data, lige fra kalorieforbrug til glukose og endog søvnaktivitet, måske binde til HealthKit-funktionaliteten, der er indbygget i iOS 8. Tilfældigt eller ej, iOS 8 med HealthKit feature set er også på rette spor for en nedslagsfrigivelse, som antages at komme med den nye iPhone 6.

Det øverste konceptbillede af en iWatch er fra 9to5mac, der har beskrevet detaljeret Apples indsats på produktet i nogen tid, og er sandsynligvis ikke repræsentativ for det endelige forsendelsesudstyrs udseende. MacRumors påpeger, at den eksisterende iPod Nano også har en 2, 5 "skærm og sommetider bæres på håndleddet gennem brugen af ​​et tredjeparts tilbehør, men igen er billedet sandsynligvis en dårlig repræsentation af enhedens faktiske udseende.