Sådan optages Voice Audio i Windows Media Player (11 trin)

Selvom det ikke er muligt at optage vokalspor direkte i Windows Media Player, kan du importere filerne til dit bibliotek, efter at de er blevet optaget med et andet lydsoftwareprogram. (Populære valg til lydoptagelse er Audacity, WavePad og Adobe Audition - eller du kan bare bruge lydoptageren, der blev forudinstalleret med Windows.)

Når du har valgt det lydoptagelsesprogram, du ønsker, er du klar til at begynde at klippe stemmespor.

Trin 1

Køb en ekstern mikrofon. (Det anbefales ikke, at du bruger din pcs indbyggede mikrofon; disse producerer dårlig lydkvalitet). Du kan finde anstændige mikrofoner i din lokale elektronikbutik, der spænder i pris fra $ 20 til $ 100.

Trin 2

Invester i et par tætte hovedtelefoner; du vil ikke have lyden, der lækker ud fra løse hovedtelefoner i din mikrofon. Sørg for, at dine hovedtelefoner har masser af forstærkning, så du ikke behøver at skrue op for lydstyrken, ellers har du feedback.

Trin 3

Find mikrofonstikket på din computer; stikket skal enten sige "Mic" eller have et symbol, der ligner en mikrofon ved siden af ​​det. Tilslut din mikrofon og test den for at sikre, at du får signal.

Trin 4

Klik på menuen "Start", derefter "Alle programmer", derefter "Tilbehør", og vælg "Sound Recorder".

Alternativt kan du åbne et lydredigeringsprogram såsom Audacity, WavePad eller Adobe Audition; disse giver dig også mulighed for at optage direkte fra din mikrofonindgang til din pc.

Trin 5

Udfør en testoptagelse, hvor du vil teste dine optagelsesniveauer; se VU-måleren for at sikre, at du ikke er for tæt på mikrofonen eller taler for højt; dette vil medføre forvrængning. Juster dit niveau, indtil det er så "varmt" som muligt uden at gå ind i det "røde".

Trin 6

Eksperimenter med mikrofonplacering for at få den optimale lyd. Ideelt set skal din mund være ca. 6 inches til 8 inches fra mikrofonen.

Trin 7

Tryk på "Optag" -knappen for at starte optagelsen og tale tydeligt i en afslappet, normal tone.

Trin 8

Tryk på "Stop", når du er færdig med at optage.

Trin 9

Gem filen i WAV- eller WMA-format. Sørg for at gemme den i en mappe, som det er let at finde senere.

Trin 10

Åbn Windows Media Player. Føj filen til dit bibliotek ved hjælp af dialogboksen "Føj til bibliotek ved at søge i computeren" i programmet.

Afspil dit stemmespor i Windows Media Player. Hvis alt lyder godt, kan du nu konvertere filen til MP3 til upload til internettet eller brænde den til en CD.