Min Dell-bærbar computer kan ikke oplades

Når Dell bærbare batterier ikke oplades, er de mest almindelige synder en beskadiget strømledning eller et batteri, der skal udskiftes. Netledningen giver strøm til den bærbare computer og oplader batteriet, så hvis det ikke fungerer, oplades det ikke batteriet. Dell bærbare batterier har kun en forventet levetid på 12 til 24 måneder, hvorefter batteriet mister effektivitet eller evnen til at oplade. Når dette sker, skal batteriet udskiftes. Enkel fejlfinding kan finde årsagen til problemet.

Trin 1

Fjern Dell-laptopbatteriet. Sørg for, at den bærbare computer er slukket, og at den bærbare computer er trukket ud af stikket fra alle ekstra strømkilder. Skub batteriudløsningsmekanismen i bunden af ​​Dell-bærbar computer, mens du samtidig løfter batteriet ud af batterirummet.

Trin 2

Kontroller batteriet for beskadigelse. Dents, dings, korrosion og manglede batterikontakter kan alle få batteriet til at fungere eller oplade forkert og kan føre til brande på computeren og indre skader. Beskadigede Dell-batterier skal udskiftes.

Trin 3

Sæt strømadapteren i Dell-stikkontakten og en stikkontakt. Tænd den bærbare computer. Hvis den bærbare computer ikke tænder, fungerer adapteren forkert og skal udskiftes. En bærbar computer, der drives af adapteren, indikerer, at strømforsyningen fungerer korrekt. Sluk for den bærbare computer, og tag strømadapteren ud af den bærbare computer.

Trin 4

Sæt Dell-batteriet tilbage i batterirummet ved at trykke det på plads. Sæt strømadapteren i igen i otte timer, så batteriet oplades.

Fjern strømadapteren. Tænd for Dell-bærbar computer. Skulle den bærbare computer ikke tænde, oplades batteriet ikke og skal udskiftes.