Sådan konverteres QXP-filer til INDD

Grafiske designere har forskellige professionelle sidelayout-programmer til deres rådighed, som de bruger til at designe brochurer, reklamer, foldere og andet trykmateriale. Nogle gange er det nødvendigt at konvertere et dokument udarbejdet i Quark XPress (en QXP-fil) til Adobe InDesign (en INDD-fil), f.eks. Når designeren ikke længere bruger Quark, men har brug for at få adgang til en fil oprettet i QXP-format og ændre den i InDesign. Adobe erkendte vigtigheden af ​​at kunne importere QXP-filer til InDesign, så virksomheden har integreret en QXP-importfunktion i InDesign, som konverterer QXP-filer (version 3.3-4.1x) til INDD-filer.

Trin 1

Opret en mappe, der indeholder QXP-filen og alle de billeder, der blev brugt i dokumentet, så InDesign nemt kan finde filerne under importen. Hvis du har adgang til Quark, skal du åbne den fil, du vil konvertere til INDD, og ​​sørge for at al grafik og skrifttyper er inkluderet og linket korrekt. Hvis den QXP-fil, du vil konvertere, er åben i Quark XPress, skal du lukke den.

Trin 2

Start Adobe InDesign. Gå til InDesign's "File" -menu placeret øverst på siden, og vælg "Open". Der åbnes en skærm, der giver dig mulighed for at vælge den fil, du ønsker at konvertere fra QXP til INDD. På denne skærms rullemenu "Filer af typen" skal du vælge "Quark XPress (3.3-4.1x)." Vælg den fil, du vil konvertere, og vælg derefter "Åbn".

Trin 3

Foretag de nødvendige justeringer som følge af konverteringen. Nogle gange ruller teksten forskelligt, eller layoutet ændres på grund af forskelle mellem QXP- og INDD-filer.

Gå til InDesign's "File" -menu, og vælg "Save As" for at gemme filen som en INDD-fil. Under konverteringen importerede InDesign QXP-filen til et ikke-betegnet INDD-dokument, så du bliver nødt til at navngive den konverterede fil. Naviger til den mappe, hvor du vil gemme filen, og vælg "Gem".