Sådan Bunny Hop i Counter Strike 1.3

En online taktisk first-person-shooter, Counter Strike sætter terrorister kontra counter-terrorister på tværs af flere niveauer og spiltilstande. Et af de mere populære træk i Counter Strike er "bunny hop", som gør det muligt for din karakter at bevæge sig fremad ved hjælp af små spring, hvilket gør ham til et vanskeligere mål. At udføre bunny hop kræver kun et par nøglebind og lidt øvelse.

Åbn "Counter Strike" programmappen på din harddisk. Åbn mappen "cstrike" inden for.

I den mappe skal du åbne filen "userconfig.cfg" med Notesblok. Hvis du ikke har denne fil, skal du oprette et nyt dokument i Notesblok og gemme det som "userconfig.cfg."

Tilføj følgende to linjer i bunden af ​​dokumentet:

bind "mwheelup" "+ jump" bind "mwheeldown" "+ jump"

Gem dokumentet, og luk Notesblok. Disse nøglebindinger får din karakter til at hoppe, når du drejer mushjulet op eller ned.

Åbn Counter Strike, og gå ind i en privat kamp, ​​så du kan øve bunnyhopping.

Kør frem og spring. Mens du er i luften, skal du holde "A" eller "D" nede, så din karakter drejes til venstre eller højre. Når du nærmer dig jorden, skal du hurtigt dreje mushjulet, så du straks hopper ved kontakt.

Bunny hopping er kombinationen af ​​drejelig og kontinuerlig springning. For at bevæge sig i en lige linje skal du veksle din drejning i luften ved hjælp af "A" og "D."

Øv dig på at bevæge dig ned ad en lang gang eller på tværs af et åbent område, mens du kan hoppe. Med øvelse vil du være i stand til at manøvrere rundt på hvert niveau med bunny hopping, hvilket gør dig langt sværere at skyde.