Sådan bruges Redsn0w til Jailbreak iOS 5.0.1

iOS 5.0.1 med sine fejl og batteriprocesser kan jailbroken ved hjælp af den nyeste version af redsn0w værktøjet. For nu er dette stadig et tæmmet jailbreak, men semi-tether fra Cydia virker.

Opdatering: En uhørt Redsn0w jailbreak er ude for iOS 5.0.1!
Hvis du ikke kan lide den tethered boot proces, holde ud for en untethered udgivelse, som er aktivt arbejder på af Dev Team, er der ingen ETA til rådighed for det dog.

Krav

 • En understøttet iOS-enhed: iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 1, iPod touch 3. eller 4. gen - der er i øjeblikket ingen support til iPad 2 eller iPhone 4S
 • iOS 5.0.1 allerede installeret - download det her eller brug OTA-opdateringen, hvis du ikke allerede har det
 • Den tidligere iOS 5 IPSW for enheden
 • Redsn0w 0.9.9b8 - få det til Mac eller tag det til Windows

Den jailbreaking proces vil være kendt for alle, der har gjort dette før, eller som har brugt en brugerdefineret IPSW. Det vigtigste ved at huske her er, at du peger på den ældre IPSW-fil til trods for at du kører en nyere version af iOS, dette vil fortsat være tilfældet, indtil en ny version af redsn0w frigives for at omgå dette aspekt af proceduren.

Jailbreaking iOS 5.0.1 med Redsn0w

 • Sluk iOS-enheden og tilslut den derefter til computeren
 • Start Redsn0w og klik på knappen "Ekstra", og klik derefter på "Vælg IPSW" - find iOS 5 IPSW (ikke iOS 5.0.1) og klik på "Åbn"
 • Klik på "Tilbage" for at vende tilbage til den oprindelige Redsn0w skærm og klik på "Jailbreak" som sædvanlig
 • Sæt iOS-enheden i DFU-tilstand som redsn0w instruerer, hold nede Strøm og Hjem-knappen i 10 sekunder, og slip derefter afbryderknappen, men fortsæt med at holde Home-knappen inde i yderligere 15 sekunder eller så
 • Da jailbreaket virker, vil iPhone / iPad / iPod genstarte, og du får en besked om, at det kræver en tethered boot, lad enheden starte op som sædvanlig og derefter sætte hardwareen i DFU-tilstand igen, så du kan udføre den tethered boot og få Cydia til at arbejde
 • Tilbage i Redsn0w, gå til "Ekstra" og vælg iOS 5.0 IPSW igen, og klik derefter på "Just Boot" øverst i menuen "Ekstra" for at udføre den tethered boot
 • Nyd din jailbreak

Hvis du har et hvidt Cydia-ikon, skyldes det, at du ikke udførte en tethered boot korrekt, så bare gå igennem det skridt igen, og det bliver dig fint. Fra dette punkt anbefales det at installere semi-tetheren, da det forbedrer oplevelsen, det er en gratis download fra Cydia-butikken.

Hvis alt dette virker forvirrende eller forårsager hovedpine, skal du bare vente, indtil en ny version af redsn0w er tilgængelig eller bedre, men vente på det uhørt.

Opdatering: Den ubundne jailbreak for iOS 5.0.1 er blevet frigivet, du kan læse hvordan du bruger den her eller download den nyeste redsn0w.