Hvordan kontrollerer jeg sætningsafstand i Word?

Som standard kontrollerer stave- og grammatikkontrol i Microsoft Word 2010 og 2013 ikke for sætningsafstand, så du kan bruge enten et eller to mellemrum efter en periode uden at bede om en advarsel. For at sikre, at dine dokumenter har en jævn afstand, skal du indstille antallet af mellemrum, der kræves i indstillingerne for grammatikkontrol, og derefter køre en fuld kontrol eller holde øje med blå understregninger, som angiver formateringsoverensstemmelser.

Trin 1

Hvordan kontrollerer jeg sætningsafstand i Word?

Åbn menuen Filer i Word, og klik på "Indstillinger".

Trin 2

Hvordan kontrollerer jeg sætningsafstand i Word?

Skift til fanen "Korrektur" og klik på "Indstillinger" på linjen Skrivestil. Det betyder ikke noget, om den tilstødende indstilling lyder "Kun grammatik" eller "Grammatik og stil" - disse indstillinger leveres med en standardpakke med indstillinger, men du kan aktivere sætningsafstandskontrol med begge.

Trin 3

Som standard kontrollerer stave- og grammatikkontrol i Microsoft Word 2010 og 2013 ikke for sætningsafstand, så du kan bruge enten et eller to mellemrum efter en periode uden at bede om en advarsel. For at sikre, at dine dokumenter har en jævn afstand, skal du indstille antallet af mellemrum, der kræves i indstillingerne for grammatikkontrol ...

Klik på rullemenuen for "Mellemrum krævet mellemrum." Vælg enten "1" eller "2", eller vælg "Kontroller ikke" for at deaktivere sætningsafstandskontrollen. Denne indstilling gælder for alle dokumenter, du åbner, så når du læser filer skrevet af andre mennesker, kan du muligvis deaktivere kontrollen for at undgå at se for store grammatikfejl. Når du har valgt et antal mellemrum, skal du trykke på "OK" for at lukke begge åbne vinduer.

Periode med to mellemrum, Word-grammatikindstillinger, Skift blå understregning, Word-stilindstillinger

Klik på "Stave og grammatik" på fanen Gennemse for at kontrollere, om der er fejl i dokumentet, inklusive forkert sætningsafstand. Mens du skriver, markerer Word også uoverensstemmende mellemrum med en blå understregning, som du kan højreklikke for at løse problemet.