Sådan brændes ISO til en DVD, der kan afspilles

Dette ISO-billedformat er en god måde at sikkerhedskopiere din personlige DVD-samling til din harddisk for sikker opbevaring. Hvis en af ​​dine DVD'er er ridset, kan du genskabe DVD'en fra ISO-billedfilen. Alt, hvad der er nødvendigt, er en dvd-redigerings- / brændingsapplikation og en tom dvd. Inden du gør det, skal du sørge for, at din DVD-afspiller er i stand til at læse DVD +/- R'er.

Trin 1

Download og installer en dvd-brændingsapplikation, hvis du ikke allerede har en. Roxio og Nero er ret populære applikationer, der tilbyder gratis prøveversioner. Alkohol 120 er en anden mulighed.

Trin 2

Start applikationen. Fra menuen "File" skal du vælge "Burn Image to Disc / Write Image to Disc / Burn Image .." Den nøjagtige dialog afhænger af det anvendte program.

Trin 3

Find ISO-billedfilen på din harddisk i dialogboksen til valg af fil, der vises. Vælg "Åbn".

Vælg "Start optagelse / skriv disk." Vælg det korrekte drev, og indstil den ønskede skrivehastighed. Vælg "OK / Brænd" for at starte processen. Når brændingen er færdig, kan DVD'en afspilles i din standalone DVD-afspiller (så længe den understøtter optagelige diske).