Sådan stopper du opkald fra visse telefonnumre

Er du syg og træt af at få de irriterende opkald fra telemarketers, når du bare sidder til middag, skynder dig ud af døren eller forventer et mere vigtigt opkald? En lovlig, statsstyret ressource er på plads for at beskytte forbrugere som dig mod de fleste marketingopkald. Med et par enkle trin kan du stoppe med at modtage opkald fra disse numre. Dette er en gratis tjeneste administreret af Federal Trade Commission (FTC).

Gå til donotcall.gov/register/reg.aspx for at registrere op til tre personlige telefonnumre (celle eller fastnet, men ikke forretningsnumre) i de tomme felter. Udfyld dit telefonnummer med områdekode (r) og en gyldig e-mail-adresse. Klik på knappen "Send".

Kontroller, at de oplysninger, du indtastede, er korrekte. For enhver fejl, klik på knappen "Skift" for at redigere og indsende igen. Hvis alt er korrekt, skal du klikke på "Registrer".

Log ind på din e-mail-konto. Næsten med det samme skal du se en e-mail fra [email protected] E-mailens brødtekst indeholder et link, som du skal klikke på inden for 72 timer efter registrering af dine oplysninger online (hvis du venter for længe, ​​vil din registrering ikke være fuldstændig, og du bliver nødt til at gøre det igen.) Efter ved at klikke på linket føres du til en bekræftelsesside, der fortæller dig, at dit telefonnummer er registreret. Det vises i Registrer ikke registret den følgende dag. Telemarketers har 31 dage til at fjerne dig fra deres lister. Dit telefonnummer forbliver permanent i registreringsdatabasen, medmindre du vælger at fjerne det, og du behøver ikke at omregistrere, medmindre dit nummer er afbrudt, eller du får et nyt nummer.

Ring 1-888-382-1222 fra det telefonnummer, du vil registrere, for at registrere dig over telefonen. Dette er et gratis telefonnummer til det generelle telefonnummer til registreringsnummeret og giver dig mulighed for at vælge prompter på engelsk eller spansk og derefter til "Registrer et telefonnummer" eller "Forfølg andre muligheder." Tryk på prompt 1, når du har valgt dit sprog for at registrere dit nummer. Du bliver nødt til at indtaste det manuelt ved hjælp af telefonens tastatur. Sørg for at medtage dit områdekode. Følg vejledningen, og din registrering afsluttes straks via telefon. Dit nummer vises i registreringsdatabasen den følgende dag.

Tips

Hvis du fortsætter med at modtage opkald fra telemarkedsførere mere end 31 dage efter du har gennemført din registrering, kan du indgive en klage til FTC. Første gang du modtager et sådant opkald, skal du fortælle den, der ringer op, at du er i Registrer ikke opkaldsregistret og skal fjernes fra deres opkaldsliste. Ved efterfølgende opkald skal du notere dato, klokkeslæt, nummer og firmanavn. Du kan indsende disse oplysninger på klager.donotcall.gov/complaint/complaintcheck.aspx?panel=2 eller ved at ringe til det gratis nummer (1-888-382-1222) og følge vejledningen for "Andre indstillinger - arkivering A Klage." For mere information om, hvordan du registrerer en klage og andre spørgsmål, der ikke ringer til programmet, skal du besøge ftc.gov/bcp/edu/pubs/consumer/alerts/alt107.shtm.

Advarsler

Regeringens gratis ring ikke-tjeneste gælder kun for a) visse virksomheder, der ikke er velgørenhedsorganisationer eller politiske kampagner, og b) virksomheder, hvorfra du ikke for nylig har købt et produkt eller har et løbende forretningsforhold. Du kan ikke bruge den til at forhindre uønskede personlige opkald. Kontakt din mobiltelefon eller fastnetudbyder for at blokere for uønskede personlige opkald fra at blive dirigeret eller opkrævet til din telefon. Blokeringskoder varierer efter udbyder og involverer ofte et gebyr.