iPad 3 skal udgives i marts med skarpere skærm, Quad-Core CPU og 4G LTE

IPad 3 er i øjeblikket i produktion til marts udgivelse, ifølge en ny rapport fra Bloomberg. Tre kilder "bekendt med produktet" siger, at den nye iPad også har en "skarpere" skærm, hurtigere quad core processor, og vil også omfatte 4G LTE-tilslutning.

Apple bringer LTE til iPad før iPhone, fordi tabletten har et større batteri og bedre kan understøtte strømkravene hos den nyere teknologi, sagde en af ​​folket.
Det nye display er i stand til større opløsning end den nuværende iPad, med flere pixels på skærmen end nogle high-definition tv'er, sagde personen. Pixelerne er små nok til at få billederne til at se ud som trykt materiale, ifølge personen. Videoer begynder at spille næsten øjeblikkeligt på grund af den ekstra grafikbehandling, sagde personen.

De fleste indikationer er, at den beskrevne skarpe skærm vil være på 2.048 × 1.536 pixel opløsning, dobbelt så den nuværende iPad's skærm på 1024 × 768, og quad-core CPU'en er blevet antydet på mange forskellige måder. Den største nyhed her, hvis det er sandt, kan være tilføjelsen af ​​4G LTE-netværkstilslutning, hvilket gør den næste iPad til den første Apple-enhed til at tilbyde support til de hurtige mobilnet. Dette synes at tyde på, at den næste iPhone også har LTE-support.