Sådan tilsluttes mine Sennheiser Bluetooth-hovedtelefoner til min MacBook Pro

Sennheiser producerer en bred vifte af lydenheder, herunder flere linjer med hovedtelefoner designet til personlig brug. Blandt disse er flere trådløse tilbud, der er udstyret med Bluetooth-teknologi, såsom MM450. Disse produkter er kompatible med lignende udstyrede computere, inklusive Apples professionelle serie af bærbare computere kendt som MacBook Pro. OS X, operativsystemet installeret på disse maskiner, har en installationsassistent designet til at hjælpe med processen med at forbinde Bluetooth-enheder til computeren.

Trin 1

Åbn dækslet på hovedtelefonens venstre ørekop. Tilslut den ene ende af opladerkablet til det stik, der er installeret i ørekoppen. Tilslut den resterende ende af kablet til en af ​​USB-portene på venstre side af MacBook Pro. Lad batteriet oplades i tre timer, inden du fortsætter.

Trin 2

Frakobl opladerkablet fra hovedtelefonerne og computeren. Luk dækslet på venstre ørekop. Hold knappen, der er installeret i midten af ​​højre ørekop, nede, indtil den omgivende LED blinker rødt tre gange. Tryk på knappen igen, indtil LED'en blinker blåt og rødt i skiftende rækkefølge.

Trin 3

Klik på Bluetooth-ikonet i venstre side af computerens menulinje. Vælg indstillingen mærket "Opsæt Bluetooth-enhed." Vælg hovedtelefonerne fra listen over poster, og følg instruktionerne på skærmen; når du bliver bedt om en adgangskode, skal du indtaste "0000".

Trin 4

Kontroller lysdioden på højre ørekop; hvis LED'en er blå, er der oprettet en forbindelse. Gentag trin et til tre, hvis LED'en blinker rødt. Sæt hovedtelefonerne på, og afspil et stykke lyd for at bekræfte, at enheden fungerer.

Find de to knapper, der er installeret nær den nederste kant af højre ørekop. Tryk på venstre knap, hvis du vil slå Bluetooth-forbindelsen til og fra. Tryk på højre knap, hvis du vil aktivere "NoiseGard" -funktionen. Tryk på knapperne, der er installeret omkring LED på højre ørekop for at justere afspilningslydstyrken.