Sådan opgraderes Panasonic Plasma Firmware

Panasonic er en elektronikproducent, der producerer plasma-tv, som er high-definition fladskærms-tv. Hvis du har brug for at ændre eller opgradere din firmware, kan du gøre det ved at downloade firmwareopdateringen og installere den på dit plasma-sæt. Panasonic har kun frigivet firmwareopdateringer til deres 42-tommer plasma-tv, så du bliver nødt til at have et 42-tommer plasma for at opgradere firmwaren.

Trin 1

Download eller bestil firmwaren. Det vil være en .exe-fil, som du installerer på din Panasonic. Du kan downloade det eller bestille det fra linket i afsnittet Ressourcer. Hvis du downloader filen, skal du gemme den på et SD-kort. Tilslut dit SD-kort til din computer ved hjælp af en SD-kortlæser. Gem filen i hovedmappen på dit SD-kort. Hvis du bestiller firmwareopdateringen, sendes du et SD-kort med opdateringen allerede installeret.

Trin 2

Tænd for tv'et, og sæt SD-kortet i SD-kortstikket på din Panasonic. SD-kortsporet er placeret på bagsiden af ​​tv'et. Vent til tv'et læser dit kort, og et installationsvindue vises.

Trin 3

Tryk på "OK" på fjernbetjeningen, når firmwareopdateringen vises på skærmen. Du er avanceret til næste skærmbillede.

Trin 4

Vælg "Ja", når skærmbilledet "Opgraderingsoplysninger" vises. Klik derefter på "OK" på fjernbetjeningen igen. Skærmen bliver blank, og firmwaren opdateres. Dette tager cirka 90 sekunder.

Trin 5

Vent på, at tv-apparatet lukker ned, og fjern SD-kortet. Tv'et slukkes automatisk.

Tag netledningen ud, og sæt den i igen. Firmwareopgraderingen er gennemført.