Sådan udskiftes Comctl32.dll

DLL-filer (Dynamic Link Library) gemmer kode og data, der kan deles af flere programmer. Comctl32.dll-filen gemmer data til Windows Common Controls. Windows-programmer kan få adgang til comctl32.dll-filen og bruge dataene til at vise en grafisk brugergrænseflade, der er i overensstemmelse med udseendet og følelsen af ​​Windows-operativsystemet. Hvis et program forsøger at få adgang til comctl32.dll-filen og ikke kan finde den, vises en fejlmeddelelse om, at filen comctl32.dll mangler. Løsningen er at gendanne den manglende fil.

Trin 1

Download den manglende comctl32.dll-fil. Find et websted, der tilbyder filen comctl32.dll. Du kan også bruge linket i afsnittet Ressourcer.

Trin 2

Pak zip-filen ud, hvis det er en .zip-fil. Højreklik på filen og vælg "udtræk" for at gøre filen tilgængelig i .dll-format.

Trin 3

Installer den manglende comctl32.dll-fil i den korrekte mappe på computeren. Hvis operativsystemet er 64-bit Windows, skal du kopiere comctl32.dll til mappen "C: \ Windows \ SysWOW64". Hvis operativsystemet er 32-bit Windows, skal du kopiere comctl32.dll til mappen "C: \ Windows \ System32".

Trin 4

Genstart computeren ved at klikke på "Start" -knappen og vælge "Genstart computer".

Åbn det computerprogram, der tidligere viste fejlmeddelelsen om, at filen comctl32.dll manglede. Dette vil kontrollere, at programmet nu fungerer korrekt.