Sådan brænder du musik til en Memorex-cd

Digital musik giver lytterne den bekvemmelighed at høre deres yndlingssange uden at skulle håndtere kassetter, diske eller andre fysiske afspilningskilder. Der kan dog komme et tidspunkt, hvor du muligvis skal præsentere eller transportere musik i CD-form. Memorex CD-R'er er populære skrivbare diske, som du kan brænde musik fra din personlige computer ved hjælp af iTunes eller Windows Media Player. Saml din ønskede digitale musik, og læg en ubrugt Memorex CD-R i din computers CD-skribentdrev for at komme i gang.

Windows Media Player

Trin 1

Opret en afspilningsliste med musik, du ønsker at brænde på Memorex CD'en, hvis der ikke allerede findes en. Træk og slip dine ønskede digitale musikfiler fra fanen "Bibliotek" til fanen "Liste".

Trin 2

Vælg "Burn List" for at arrangere sangene, før du skriver dem på Memorex-cd'en. Træk og slip sangene i den rækkefølge, som du vil have dem til at spille.

Trin 3

Indsæt den tomme Memorex-cd i dit cd-forfatterdrev.

Trin 4

Vælg "Audio CD" i rullemenuen "Start Burn", hvis den ikke er fremhævet som standard.

Klik på "Start Burn" for at begynde at skrive musikken til din Memorex CD.

iTunes

Trin 1

Opret en ny afspilningsliste, der indeholder den musik, du ønsker at brænde på Memorex-cd'en. Tryk på “+” knappen i bunden af ​​din iTunes-afspiller for at oprette en ny playliste.

Trin 2

Træk og slip de ønskede sange fra iTunes Library-fremviseren til ikonet for den nye afspilningsliste. Træk og slip sangene op og ned i afspilningslisten for at omarrangere dem efter ønske.

Trin 3

Tryk på knappen "Brænd CD" i bunden af ​​iTunes-afspillerens vindue.

Trin 4

Vælg “Audio CD” fra den efterfølgende brændedialog.

Klik på "OK" for at begynde at skrive din musikafspilningsliste til Memorex-cd'en.