Sådan kopieres og indsættes kursive skrifttyper

Hvis du eksperimenterer med forskellige stilarter af cursive skrifttyper i dit tekstbehandlingsprogram --- eller hvis du designer en invitation eller lykønskningskort ved hjælp af forskellige cursive skrifttyper --- behøver du ikke få adgang til din fontværktøjslinje hver gang du vil ændre en font . Brug i stedet tastaturgenveje, der giver dig mulighed for hurtigt at kopiere og indsætte skrifttyperne. Genvejstasterne til Windows- og Macintosh-maskiner er meget ens.

Trin 1

Åbn et nyt Microsoft Word-dokument på din Windows- eller Macintosh-computer.

Trin 2

Skriv tre tekstlinjer. Fremhæv den første linje. Klik på font-rullemenuen. Vælg din første cursive skrifttype. Fremhæv anden linje. Klik på rullemenuen for skrifttype, og vælg din anden cursive skrifttype. Fremhæv den tredje linje. Klik på font-rullemenuen, og vælg din tredje cursive font.

Fremhæv den første tekstlinje igen. På en Windows-maskine skal du trykke på "Control" og "C" for at kopiere. På en Mac skal du trykke på "Kommando" -tasten og "C." Rul ned til en anden del af dokumentet. Tryk på "Control" og "V" for at indsætte på en Windows-maskine. Tryk på "Kommando" og "V" for at indsætte på en Macintosh-maskine. Gentag dette trin, og bland de andre skrifttyper i dokumentet sammen.