Sådan møder du tale med en bærbar computer (5 trin)

Videoopkald, engang udelukkende begrænset til bestemte telefoner, er nu tilgængelige for alle over hele verden på enhver personlig computer. Hvis du vil bruge din bærbare computer til at tale en ansigt til ansigt med en anden, understøtter flere instant messaging-programmer også tale- og videoopkald. Uanset om din bærbare computer har et webcam indbygget, eller du har et eksternt, kan du videochat med dine kontakter gennem flere tjenester.

Trin 1

Download Windows Live Messenger for at foretage videoopkald til dine kontakter. Windows Live Messenger bruger din Microsoft Live- eller Hotmail-e-mail-konto og adgangskode til at oprette forbindelse til andre mennesker, der bruger Microsoft-tjenester. Du kan starte en videochat fra vinduet instant messaging eller direkte fra din kontaktliste. Den er tilgængelig gratis og fungerer på bærbare computere og andre personlige computere, der kører Windows.

Trin 2

Installer Yahoo! Messenger til videochat. Yahoo! Messenger bruger din Yahoo! e-mail-adresse og adgangskode for at åbne en kontaktliste med dine andre venner ved hjælp af Yahoo! Budbringer. Du kan initialisere et videochatvindue fra en chatbesked. Yahoo! Messenger er tilgængelig gratis og fungerer på pc'er, der kører Windows eller Mac.

Trin 3

Foretag videoopkald via Skype, og chat med dine kontakter rundt om i verden. Skype kan også ringe til almindelige telefoner, hvis du køber Skype-kreditter. Skype er en softwarepakke på tværs af platforme, der er tilgængelig gratis til Windows, Linux og Mac'er, så en bærbar computer, der kører ethvert operativsystem, fungerer. Du skal tilmelde dig Skype, før du kan bruge det. Det bruger ikke nogen af ​​de gratis e-mail-tjenester, der er tilgængelige online.

Trin 4

Chat online med Google Chat, som er gratis og bruger din Gmail-konto login og adgangskode. Enhver på din kontaktliste med en Gmail-konto er inkluderet i din Google Chat-venneliste. Du kan bruge Google Chat-video-pluginet i din Gmail-konto online, eller du kan downloade en klient, der kører på dit skrivebord. Selvom Google Chat-video-pluginet fungerer på ethvert operativsystem, kører Google Talk-klienten, som du downloader til dit skrivebord, kun på Windows.

Videokonference med mere end en person, der bruger Koowy, et websted, der kører på en computer med ethvert operativsystem installeret, så længe du har et flash-plugin installeret. Det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til op til 16 andre mennesker via deres webkameraer og mikrofoner. Du har også mulighed for kun at oprette forbindelse til en anden person. Koowy er en service tilgængelig gratis.