Terran Conflict Cheats

"X3: Terran Conflict" er et ambitiøst rumsimuleringsspil, hvor du spiller et rumskibskaptajn for at tjene penge og til sidst redde galaksen fra en fremmed invasion. Det er på mange måder en åndelig efterfølger til rumhandler-spillet "Elite". Spillere handler varer, bekæmper pirater (eller bliver selv pirater) og til sidst bygger et helt handelsimperium med edb-fragt, fabrikker og rumstationer.

Aktiver Script Editor Cheat

I modsætning til mange andre spil har "Terran Conflict" ikke snydekoder selv. I stedet for ved at indtaste en enkelt kode kan du få adgang til spillets scripteditor. Denne grænseflade giver dig alle de værktøjer, du har brug for til at ændre noget ved den spilverden, du kan lide. Eksempler er at ændre størrelsen på din bankkonto ved et tastetryk, øge din berømmelse i hele galaksen med det samme eller blot ødelægge det skib, du tilfældigvis ser ud i det øjeblik.

For at aktivere scripteditoren skal du docke dit skib og gå til omdøbe din pilotindstilling i spillets menu. Skift navnet på din pilot til "Thereshallbewings" og tryk på "OK". Hvis du gjorde dette med succes, ændres dit navn ikke, men scripteditoren aktiveres. Hvis dit navn rent faktisk blev ændret, gjorde du noget forkert. Den mest sandsynlige årsag er forkert stave af koden.

Gem og genindlæs dit spil. Der vil nu være en ekstra mulighed i din menu til scripteditoren.

Money Cheat

Dette snyderi øger din bankkonto i spillet med 100.000 kreditter. Du skal have aktiveret scripteditor-snyderiet for at bruge det.

Åbn scripteditoren, og vælg og kald det "penge-script". Dobbeltklik på "Ny linje" under koden, og vælg "Handelskommandoer". Find kommandoen med navnet "Føj penge til spilleren", og dobbeltklik på den. I dialogboksen Scriptinput skal du vælge og indtast derefter tallet 100.000, og tryk på "OK", indtil du kommer tilbage til scripteditoren.

Find dit pengescript på listen over scripts, fremhæv det, og tryk på "Enter". Gør dette så mange gange som du kan lide at blive en øjeblikkelig tycoon i verdenen af ​​"Terran Conflict."

The Notoriety Cheat

Opret et nyt script, og navngiv det "tilføj berygtethed." Vælg kommandoen "tilføj berygtighed" under kommandoer for generelle objekter. I den første dialogboks, du får, skal du vælge valgmuligheden "race". Vælg derefter et løb, du ønsker at øge din berømmelse med. Brug piletasterne til at navigere til det andet løbsargument, og tryk på "Enter". Dette er løbet, der vil modtage berygtede fordele, så du skal vælge dit eget navn på listen, der præsenteres for dig.

Til sidst skal du bruge piletasterne til at komme til "værdi" -argumentet og trykke på "Enter". Vælg indstillingen "nummer", og indtast den berygtede mængde, du gerne vil vinde.

Kør scriptet ved hjælp af samme procedure som før.

Du skal have aktiveret scripteditor-snyderiet for at bruge dette snyderi.