Sådan indtastes koden til en tv-fjernbetjening

Uanset om du mistede din originale tv-fjernbetjening, eller du vil styre alle dine enheder fra en enkelt fjernbetjening, er en universel fjernbetjening det, du har brug for. Universelle fjernbetjeninger kan programmeres til mange forskellige typer enheder, såsom TV, VCR og DVD-afspiller, ved at programmere en bestemt kode i fjernbetjeningen og synkronisere den til enheden. Programmeringsprocessen tager ingen teknisk erfaring eller særlig know-how og kan afsluttes på få minutter.

Trin 1

Hold PRG (program) -knappen nede på fjernbetjeningen i tre sekunder, eller indtil LED-lampen tændes. Dette gør fjernbetjeningen klar til at programmere en ny enhed i hukommelsen. Før du starter, skal du sørge for at være inden for rækkevidde af den enhed, du vil programmere fjernbetjeningen til. Da denne proces kræver, at fjernbetjeningen og enheden synkroniseres, skal enheden være inden for rækkevidde for at fange fjernbetjeningens signal.

Trin 2

Tryk på TV-knappen for at angive over for fjernbetjeningen, at den skal programmeres til et TV. Universelle fjernbetjeninger kan bruges på mange forskellige enheder: DVD-afspillere, lydsystemer til hjemmet og kabelbokse for at nævne nogle få. For hver type enhed har fjernbetjeningen et andet sæt koder, der skal indtastes, så valg af forkert input vil forstyrre programmeringsprocessen.

Trin 3

Indtast den trecifrede programmeringskode efterfulgt af "Enter". Forskellige fjernbetjeninger kan have et andet sæt koder for hvert mærke og model af tv, så tjek vejledningen til din fjernbetjening for de korrekte koder. LED-lyset skal blinke og slukke. Hvis LED-lampen forbliver tændt, skal du indtaste en anden kode. Test koden ved at trykke på tænd / sluk-knappen. Hvis koden fungerede, tændes din enhed.

Indtast koden "911" for at rydde alle programmerede koder og sætte fjernbetjeningen tilbage til fabriksindstillinger.