Beta 3 i iOS 11.4 og macOS 10.13.5 Udgivet til test

Apple har frigivet iOS 11.4 beta 3 og macOS High Sierra 10.13.5 beta 3 til iPhone og iPad og henholdsvis Mac beta testere.

Derudover har Apple udgivet tvOS 11.4 beta 3 og watchOS 4.3.1 beta 3 til brugere beta test system software på deres Apple TV og Apple Watch hardware.


De nyeste beta-konstruktioner synes at fokusere primært på fejlrettelser og mindre forbedringer, og det er usandsynligt, at de indeholder store nye operativsystemfunktioner.

iOS 11.4 beta omfatter support til iMessages over iCloud, som har til formål at forbedre synkronisering af iMessages mellem enheder, der bruger den samme iCloud-konto.

MacOS 10.13.5 beta synes også at omfatte support til iMessages på iCloud.

Brugere, der er indskrevet i beta-testprogrammerne, kan finde den nyeste betaversion, der er tilgængelig til download nu fra de respektive softwareopdateringsmekanismer på deres enheder.

For iOS kan du finde den nyeste beta-build i Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering.

For macOS kan du finde den nyeste beta-build i fanen Mac-opdatering "Updates".

TvOS beta-software kan opdateres via appen Apple TV Settings, og watchOS beta kan opdateres via iPhone synkroniseret til Apple Watch.

Apple går normalt igennem en række beta-bygninger, inden den frigiver en endelig version til offentligheden. Således er det tænkeligt, at iOS 11.4 final og macOS 10.13.5 final vil debutere ved eller nær WWDC 2018, som starter i begyndelsen af ​​juni.

De seneste seneste builds af iOS og macOS er i øjeblikket iOS 11.3.1 og macOS 10.13.4 med High Sierra Security Update 2018-001.