iOS 12 Beta 2 Tilgængelig til download nu til iPhone og iPad Testing

Apple har udgivet den anden beta version af iOS 12 til iPhone og iPad brugere, der tester næste generation iOS system software release.

IOS 12-udvikler beta 2 kan downloades som en softwareopdatering nu på en kompatibel iPhone eller iPad, der er indskrevet i dev-beta-testprogrammet. En offentlig beta af iOS 12 er endnu ikke tilgængelig.

Separat har Apple udgivet macOS Mojave dev beta 2 sammen med opdateringer til tvOS 12 beta 2 og watchOS 5 beta 2.

Download og installer iOS 12 Dev Beta 2

Forudsat at du allerede kører iOS 12 beta på en enhed og stadig har beta-profilen installeret, er det helt simpelt at få iOS 12 beta 2:

  1. Åbn appen Settings på iPhone eller iPad og gå til "General" og derefter til "Software Update"
  2. Vælg at hente og installere iOS 12 beta 2, når den vises som ledig

Teknisk kan enhver installere iOS 12 beta lige nu med minimal indsats, men det anbefales normalt ikke at gøre det, medmindre du rent faktisk er en udvikler ved hjælp af frigivelsen for at teste kompatibiliteten med den nye systemsoftware.

Den eneste iOS 12-nysgerrige er bedre at vente på den iOS 12 offentlige beta til debut i den nærmeste fremtid, eller vente på den endelige udgivelse senere på året. Brugere kan nedgradere fra iOS 12 beta tilbage til iOS 11.x stabil build, men det kræver en backup lavet fra iOS 11, før der opdateres til iOS 12, ellers vil datatab forekomme.

IOS 12 indeholder en række nye funktioner, herunder gruppe FaceTime chat, nye Animoji-ikoner, ny "Memoji", som er en tegneserieagtig avatargenerering af Animoji, og en vægt på ydeevneforbedringer, der siges at øge anvendeligheden af ​​iPhone og iPad hardware kører iOS 12.

Apple har sagt, at en endelig version af iOS 12 vil blive udgivet i efteråret til offentligheden.