Sådan får du emoji-definitioner på iPhone og iPad hurtigt

Har nogen sendt en Emoji til din iPhone, iPod eller iPad, og du har ikke den svageste vejledning om, hvad det skal betyde? Med det store udvalg af emoji ikoner derude, er du ikke alene, men der er en glimrende lille kendt funktion, der bruger iOS-tekst til tale for at give en præcis definition af emoji ikonet i spørgsmål, talte rigtigt til dig. Vi viser dig præcis hvordan du bruger Speak-funktionen til at definere emoji-tegn på iOS.


Før du starter, vil du gerne gøre to ting: For det første, hvis du endnu ikke har aktiveret den utroligt nyttige tekst-til-tale-evne i iOS, så "Speak" -knappen er tilgængelig for apps, skal du tage et øjeblik Tilgængelighedsindstillingerne - ud over formålet med denne artikel er det en fantastisk funktion generelt og burde bare være aktiveret som standard i iOS. Også gør dig selv en tjeneste og aktiver Emoji-tastaturet i iOS, så du kan få definitioner, før du sender dem til andre i samtale samt muligheden for at bruge dem i beskeder og andre steder selv.

Sådan definerer du Emoji ikoner i iOS ved at have iPhone fortælle dig den emoji betydning

Tales funktion iOS vil bogstaveligt talt fortælle dig betydningen af ​​en emoji karakter ved at tale det til dig. Dette vil arbejde for at få definitionen af ​​et emojikon fra hvor som helst, hvilken tekst der kan vælges i iOS, uanset om det er på iPhone, iPad eller iPod touch, sådan fungerer det:

  1. Tryk og hold på Emoji-ikonet (e) for at definere
  2. Vælg "Tal" fra pop op-menuen, når knappen bliver tilgængelig (du skal muligvis trykke på pilen> for at se flere muligheder i popup-menuen iOS)
  3. IOS system stemme vil definere emoji (er) valgt ved at tale det bogstavelige emoji navn og forklaring til dig, dette gøres ved hjælp af samme stemme som siri

Sådan ser det ud på en ny iPhone:

Dette virker i alle versioner af iOS, så længe du har Speak-funktionen (alle enheder gør det, du skal muligvis aktivere det på nogle ældre iPhone og ipads selv).

Selvfølgelig er dette nyttigt for faktisk at vide, hvad et ikon skal betyde, og det er faktisk den eneste nuværende måde at få definitionen på et emoji-ikon fra iPhone eller iPad på.

Bortset fra det kan det også være ret sjovt at lytte til forskellene og forklaringerne for de mange forskellige emojier, som altid vokser til en stadig bredere vifte af kreative og sjove emojis, der findes i karakterpaletterne i IOS og OS X. Lytning til Siri's stemme definere, at de kan være helt sjove, og for at få mere forlystelser, kan du sammenkæde en række tilfældige og ikke-relaterede emoji og derefter vælge dem alle at definere, hvilket resulterer i Siri's stemme, der spytter ut utilsigtet sjovt gibberish.

Nogle emoji er så indlysende, hvad det betyder, dette er ret bogstaveligt, når du spørger iPhone eller iPad, fortæller du det betyder:

At finde ud af, hvad en emoji skal betyde, er også nemt på en Mac, fordi en simpel formuleret definition findes i panelet Specialtegn i OS X, hvor du vælger dem til at begynde med, selvom Macen også kan tale dem til dig, hvis du vil have. I IOS er der simpelthen ikke plads til en sådan definition, og derfor skal du bruge talefunktionen i stedet.

Tak for tippet Mithilesh! Hvis du ved en anden fancy måde at definere en emoji fra iPhone eller iPad, så lad os vide i kommentarerne.