Fast i Yosemite med OS X Installer Drive og en Manglende OS X Mavericks Partition? Her er Fix

Nogle Mac-brugere, der partitionerede deres Mac'er til dual boot mellem beta OS X Yosemite bygger og stabile OS X Mavericks udgivelser har opdaget et foruroligende problem; deres Mavericks-partition synes at være forsvundet og blevet erstattet af en "OS X Installer" -partition, hvilket tvinger dem til at sidde fast i OS X Yosemite. Det åbenlyse problem er, at der tabt datatab, men hvis du ikke ved et uheld har formateret Mavericks-drevet, har det ikke været, at lydstyrken i øjeblikket kun mangler, efter at være blevet overtaget af Yosemite Installer.


For at afklare problembeskrivelsen er det ret nemt at identificere: Efter at have opdelt en Mac til dobbelt opstart mellem OS X Yosemite og Mavericks genstarter en bruger med optionstasten for at hente et par partitioner; Yosemite-drevet, et Recovery HD-drev og en "OS X Installer" -partition ... men ingen Mavericks-partition er tilgængelig eller synlig. Du skal ikke bekymre dig, drevet er stadig der, og der er to enkle løsninger, hvis du løber ind i den manglende OS X Mavericks-partition, skal du bruge det, der passer til din situation:

Gendan & Boot til manglende Mavericks-partition fra Yosemite Under Mac System Reboot

  1. Genstart Mac'en
  2. Hold Kommando + R nede for at starte i Recovery Mode
  3. Gå til Apple-menuen og vælg "Startdisk"
  4. Vælg "OS X Mavericks" -partitionen for at starte op (versionsnummeret af OS X vil blive vist), vælg "Fortsæt" og "Genstart" for at starte i Mavericks

Det er det, du er tilbage i Mavericks. Nu kan du genstarte og dobbeltstart mellem Yosemite og Mavericks som normalt med optionstasten eller ved at fortsætte igennem menuen Startdisk i hver version af OS X, som vi vil beskrive næste

Tilbage til OS X Mavericks Mens opstartet i OS X Yosemite (eller Vice Versa)

  1. Gå til  Apple-menuen og derefter til Systemindstillinger
  2. Gå til "Startdisk"
  3. Vælg den relevante "OS X Mavericks" -partition fra drevlisten som det nye standard startvolumen
  4. Genstart Mac, når det er hensigtsmæssigt, og du starter igen i Mavericks (eller Yosemite, hvis det er valgt)

Igen vil genstart af Mac'en nu gå ind i det volumen, du valgte, enten Yosemite eller Mavericks. Eller du kan bruge Option-tasten ved opstart for at få opstartsdiskvalget ved genstart. Tak til Phil for at pege på denne løsning i vores kommentarer!

Med hvilken som helst metode, skal du kun gøre denne handling en gang for at gendanne "OS X Installer" -partitionen for at blive den forventede Mavericks "Macintosh HD" (eller hvad dit drev hedder) partition. Igen, efter at dette er gennemført, kan du nu regelmæssigt dobbeltstart mellem OS X Yosemite og OS X Mavericks på deres respektive partitioner som oprindeligt beregnet.

Dette problem synes at forekomme noget tilfældigt og har ikke påvirket alle brugere, men det kan ske, om Yosemite blev installeret fra en USB-opstart eller direkte fra den downloadede installer fra mappen Applications. Selvfølgelig er en fejl, og den slags ting kommer med det område, der er givet OS X Yosemite Beta og Developer Preview builds er ikke software til endelig udgivelse. Heldigvis er det let løst, så hvis du oplever dette problem, skal du bare stole på Startup Disk for hurtigt at rette den.

Find andre bugs eller ulemper med beta build? Glem ikke at sende feedback om Yosemite for at hjælpe med at forme fremtiden for OS X.