iOS 10: Hvor er Slide for at låse op? Sådan deaktiveres "Tryk på Home for at låse op" i iOS 10

Hvad skete der med Slide-to-Unlock i iOS 10? Hvis du har opdateret til iOS 10 på din iPhone eller iPad, har du uden tvivl lagt mærke til en af ​​de mest umiddelbart mærkbare ændringer; dias for at låse op, ikke længere fungerer. I stedet hvis du glider lige på låseskærmen i iOS 10, du ender i widgets skærmen. Udskiftning af den gamle velkendte gestus er et nyt Press Home for at låse op manøvreren.


Tryk på Home for at låse op, betyder at du bogstaveligt talt trykker på Home-knappen for at udløse adgangskodebilledet eller Touch ID. Tryk ikke for længe, ​​ellers vil du aktivere Siri. Hvis du ødelægger det og slutter med Siri halvdelen af ​​tiden, velkommen til klubben, men der er et godt lille trick gemt i indstillingerne, som kan forbedre låseskærmsoplevelsen i iOS 10, og det er at deaktivere "Tryk hjem til Unlock "-funktionen. Med "Tryk på Home for at låse op" er deaktiveret, skal du bare holde fingeren på Home-knappen i stedet for at trykke på den.

Og lad os være klare over noget; der er ingen måde at få Slide-to-Unlock igen i iOS 10 . Medmindre Apple reverserer dette eller ændrer et andet sted til en fremtidig iOS-opdatering, er det sådan som det er.

Sådan deaktiveres "Tryk på Home for at låse op" i iOS 10 Låseskærm

Muligheden for at hvile en finger for at låse op iOS-enheder er en mulighed kun tilgængelig på Touch ID-udstyret iPhone og iPad hardware med den nyeste iOS-udgivelse, her er hvor du kan finde indstillingsmuligheden:

  1. Åbn appen "Indstillinger" og gå til "Generelt" og derefter til "Tilgængelighed"
  2. Vælg "Home Button"
  3. Find indstillingen for "Rest finger til Åbn" og skift denne til ON-positionen

Dette deaktiverer Tryk på Home for at låse op og i stedet for at gøre det til en funktion til Rest Finger to Unlock, ligesom hvordan du bruger Touch ID til at låse en iPhone eller iPad op i tidligere iOS-udgivelser.

Bemærk, at hvis du vil udløse indtastningsprompten til adgangskode i stedet for Touch ID, skal du enten placere en uidentificeret finger på startknappen eller trykke på den på en ID-enhed, der ikke er berøringsfri. Et andet trick er at trykke det med en negle for at undgå berøringsidentifikation.

Hvordan kan jeg genaktivere Slide til Unlock i IOS 10?

Som tidligere nævnt er glideren til at låse op for gestus ikke mulig at aktivere i iOS 10. Det er væk. Det er muligt, at en fremtidig iOS-version tillader, at Slide-to-Unlock-gesturen vender tilbage, men det ser ud til at blive fjernet permanent.

Fjernelsen af ​​den længe kendte slide-to-unlock-gestus er ret kontroversiel, da det har været vejen til at låse en iPhone op, da enhederne har oprindelse, og nogle brugere foretrækker den gamle måde, og nogle foretrækker måske den nye måde. Når du er vant til funktionen Press Home for at låse op, virker det godt for de fleste brugere, og den nye låseskærm er måske endda en af ​​de bedre funktioner i iOS 10 takket være widgetskærmen og hurtig kameraadgang, selvom deaktiverer Tryk på Home og bruger Muligheden for resten af ​​fingeren til at låse op ovenfor kan være præference for nogle. Sayonara slide-to-unlock, og sig god til at trykke på Home for at låse op.