E-mail-fotos fra iPhoto Brug af Mail, snarere end indbygget Emailer

iPhoto i OS X fungerer temmelig godt som en fotostyring, en fotostrømmodtager og til at foretage mindre justeringer af billeder, men det er ikke en mailklient. Det er ret indlysende rigtigt? Men iPhoto 11 mener ellers i det mindste hvad angår at dele billeder fra iPhoto ved hjælp af "Email" -alternativet, som (langsomt) lancerer en meget stilfuld indbygget e-mail-funktionalitet, der giver dig mulighed for at sætte billedet i stationært og hvad som helst andet.


Hvis du hellere vil sende billeder fra iPhoto ved hjælp af den traditionelle Mail-app til Mac OS X, skal du bare foretage en hurtig præferenceændring:

  • Fra iPhoto trækker du ned "iPhoto" menuen og vælger "Preferences"
  • Under fanen "Generelt" skal du trække ned "Email photos using:" menuen og vælge "Mail"

Luk ud af præferencer og brug funktionen "Del" til at sende en email med et billede eller to, i stedet for at se spinner og eventuelt iPhoto Mail-klienten, vil du se en hurtig pop-up, der spørger om filstørrelse og opløsning af billedet:

Vælg det ønskede billede, hopper hurtigt til den normale OS X Mail-app, ligesom det gjorde før iPhoto 11 kom sammen og ændret til den medfølgende iOS-stilede version:

Min personlige præference ville være at bruge Gmail, men jeg har endnu ikke fundet en måde at tvinge iPhoto til at sende billeder via webmail, selvom Gmail og Chrome er angivet som standardmailklienten.

Dette tip er en enklere version af en kommandolinjestyret standardindstilling, der tilbydes for nylig af MacWorld. Brug af standardindstillinger kan være hurtigere for scripting, men når noget er let tilgængeligt i præferencer, er det ofte lettere for de fleste brugere at bare bruge de traditionelle metoder til justering af præferencer. Og nej, den ovennævnte standardmetode fungerede ikke for at tvinge Gmail til at håndtere e-mail heller, men lad os vide, om du tilfældigvis finder en vej!