Sådan foretages fejlfinding af en HP Pavilion DVD-afspiller

En af fordelene ved at eje en HP Pavilion inkluderer at afspille dine yndlings-DVD'er bekvemt derhjemme eller hvor som helst med din HP Pavilion bærbare eller bærbare computer. Uanset om du har Windows 7 eller Windows Vista, kan din HP Pavilion opleve problemer med afspilning af dine DVD'er. For eksempel kan du nogle gange springe en DVD-film over, mens du spiller, hvilket ofte kan ske med en masse DVD-håndtering, f.eks. Med udlejnings-DVD'er. Måske genkender din DVD-afspiller ikke DVD'en og afviser den. Når du foretager fejlfinding på din HP Pavilion DVD-afspiller, bliver du mere fortrolig med din HP Pavilion, plus du kan komme tilbage til filmafspilning før.

DVD-afspilning springes over

Trin 1

Rengør DVD'en, hvis du bemærker, at der springes over, mens du afspiller, eller hvis DVD'en stopper. Du kan rense DVD'en ved at tørre den fra midten til kanten ved hjælp af en fnugfri klud og filtreret vand.

Trin 2

Undgå at se DVD-film, mens du har en virussystemscanning, der fungerer på dit computersystem. Planlæg virusscanningen til et andet tidspunkt, eller frakobl scanningen midlertidigt, og tilslut derefter scanningen igen, når du er færdig med at se din film.

Trin 3

Afbryd forbindelsen til internettet, mens du ser film. Andre programmer på din HP-computer kan få adgang til Internettet og forstyrre filmen, mens du ser.

Trin 4

Sluk for din printer, scannere og andre eksterne enheder, der er tilsluttet din HP Pavilion, mens du ser film. Dette giver din computer mulighed for at koncentrere sine ressourcer på din DVD-afspiller.

Installer de nyeste opdateringer til DVD-afspilleren fra webstedet HP Support og drivere for at få den bedste DVD-ydeevne.

Test DVD-drevet

Trin 1

Indsæt DVD'en i HP Pavilion DVD-drevet. Luk ethvert vindue, der åbnes automatisk.

Trin 2

Klik på "Start" og derefter "Computer". Højreklik på DVD-afspillerikonet, og vælg derefter "Udforsk".

Trin 3

Kontroller, om du har placeret DVD'en i et DVD-drev. Hvis HP Pavilion DVD-drevet skubber disken ud eller beder dig om at indsætte en disk, genkender den ikke DVD'en. Du kan også prøve at indsætte en anden DVD-disk. Hvis du ikke ser mapper vises, såsom VIDEO_TS og AUDIO_TX, har du muligvis en defekt disk, eller DVD'en er muligvis ikke kompatibel med dit DVD-drev, f.eks. En Blu-ray-disk. Prøv en anden DVD-film.

Indsæt en almindelig cd i dvd-drevet for at se, om HP kan læse den, efter at du har prøvet at afspille flere dvd'er. Hvis drevet kan læse cd'en, er det muligvis ikke dvd-drevet. Få det interne båndkabel udskiftet, hvis drevet ikke kan læse cd'en, eller få udskiftet dvd-drevet, hvis et nyt kabel ikke hjælper.

Geninstaller DVD-software Windows 7

Trin 1

Klik på "Start", "Alle programmer", "Recovery Manager" og derefter "Recovery Manager". Klik på "Fortsæt", hvis Windows 7. bliver bedt om det. Dette åbner vinduet HP Recovery Manager.

Trin 2

Klik på "Geninstallation af softwareprogram" og derefter på "Næste". Dette åbner vinduet til geninstallation af HP-softwareprogrammet, som giver dig mulighed for at geninstallere de programmer, der oprindeligt fulgte med din HP Pavilion.

Trin 3

Klik på "Næste" og følg derefter instruktionerne.

Trin 4

Genstart computeren efter driverinstallationen.

Vælg "Næste" og følg anvisningerne for at gendanne og geninstallere DVD-afspillersoftwaren, der fulgte med din HP Pavilion.

Geninstaller DVD-software Windows Vista

Trin 1

Klik på "Start", "Alle programmer", "PC-hjælp og værktøjer" og derefter "Recovery Manager". Dette åbner et HP-vindue kaldet Recovery Manager for at hjælpe dig med at gendanne HP Pavilion-drivere og -programmer.

Trin 2

Klik på "Næste", og vælg derefter "Ja" eller "Nej", når du bliver bedt om at udføre en programgendannelse.

Vælg "Næste" og følg anvisningerne for at gendanne og geninstallere DVD-afspillersoftwaren, der fulgte med din HP Pavilion.