Konverter en Nero Image-fil til ISO

Nogen sendte mig for nylig en Nero Image-fil, og jeg anede ikke, hvad jeg skulle gøre med det, men efter nogle kigger jeg op, at du nemt kan konvertere en Nero-billedfil til ISO-format.

Tilsyneladende er den eneste forskel mellem en Nero Image-fil og en typisk ISO, at Nero tilføjer en 300k-overskrift til den normale ISO-fil. Ved hjælp af kommandolinjeværktøjet dd kan vi trimme denne overskrift og konvertere Nero-billedfilen til ISO-format.

Alt dette vil ske via kommandolinjen Mac OS X, så start Terminal og indtast kommandoen som vist nedenfor.

Sådan konverteres en Nero Image-fil til ISO-format

Konverteringen kommandoen er som følger, skal du sørge for at erstatte stien til den relevante nero-billedfil og den relevante output-sti:

dd bs=1k if=image.nrg of=image.iso skip=300

Væsentligt hvad denne kommando siger er at bruge 1k blokstørrelser, fra inputfilen til image.nrg (vores Nero-billede, der skal konverteres), lav en udgang fra image.iso (den ønskede ISO-billedfil) efter at have hoppet over de første 300k af inputfilen (også kaldet Nero 300k).

Fungerer som en charme! Nu kan du brænde, montere eller billedet ISO alt efter hvad du vil, cool huh?

Hvis du ved en anden måde at konvertere nero diskbilleder til iso eller andre formater, så lad os vide det i kommentarerne. Dette er dog ganske effektivt og kræver ingen brug af eksterne værktøjer, så det er ret flot.