Tag den smukke iOS 9 Standard Wallpaper

Apple har en fordel for at vælge smukke tapet til at ledsage softwareudgivelser, og iOS 9 er ingen undtagelse med det vidunderligt farverige bølgebillede, der pryder iPhone og iPad-baggrunden. I stedet for at køre den første betaversion eller vente til offentliggørelsen af ​​efteråret, kan du nu få den fulde opløsning tapet.


Billedopløsningen i fuld størrelse er 2700 x 2700 pixel og bliver hostet af PhoneArena CDN, klik her for at få det fulde opløsningsbillede på PhoneArena eller klik på miniaturebilledet nedenfor, begge åbner i et nyt vindue i din browser, hvor du kan gemme billede til en iOS-enhed, Mac eller pc:

Beslutningen er høj nok til, at det ser godt ud på næsten enhver enhed, du ønsker at bruge den med.

For de interesserede i nogle detaljer om billedet synes den smukke bølge tapet at være blevet skudt af professionel fotograf Chris Burkard ved hjælp af et SONY NEX-7 kamera et eller andet sted i Caribien, billedet blev lidt modificeret af Apple, men den originale med titlen "Rainbow Barrel" findes på fotografens hjemmeside her, hvis du klikker på den lille knap (i) på sit websted, kan du se EXIF-data om billedet for dem, der er interesserede i de tekniske kamera detaljer. Redigeringen, som Apple lavede, er ret mindre, fjerner det, der ligner noget hoved fra bølgens kant, retter horisonten lidt, og måske justerer farvemætning bare en smule. Uanset om det oprindelige billede og den version, Apple bruger til iOS 9, er helt smukt, nyd det!

Du kan også få OS X El Capitan standard tapet her, hvis du vil have en smule bjergrige sort.